Τα ζώδια της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

Η Αφροδίτη σήμερα περνάει στους ονειρικούς Ιχθύες τονίζοντας τις τέχνες, το ρομαντισμό, αλλά και τα συναισθήματα και θα παραμείνει έως και τις 7 Μαρτίου σε αυτό το ζώδιο, επηρεάζοντας περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Ιχθύες, Παρθένος, Δίδυμοι, Τοξότης) όπως και όσους έχετε τον ωροσκόπο ή γενέθλιους πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Σήμερα

προσέξτε αρκετά όμως γιατί το τετράγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να φέρει μαζί του αρκετή αισιοδοξία όμως και υπερβολές, η περίσσια ενέργεια που μεταφέρει αυτή η όψη ωθεί σε υπερβολικές καταστάσεις πολλές φορές, υπερβολική αισιοδοξία αλλά και κάποια μορφή αμέλειας, αποφύγετε τις υπερβολικές απαιτήσεις σε όσα πρέπει να προχωρήσουν, απέναντι στους άλλους αλλά και σε καταστάσεις. Έτσι με περισσότερη πειθαρχία αλλά και αυτοκυριαρχία σήμερα μπορείτε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα και να πετύχετε περισσότερα.

Κριός

Σήμερα η προσωπικότητά σας έχει την λάμψη που χρειάζεστε για να επιβεβαιώσετε στους γύρω σας τον δυναμισμό σας και την ευχέρεια να πάτε τα πράγματα όπου ακριβώς επιθυμείτε. Επομένως οι συνεργασίες σας ευνοούνται και ίσως μια νέα πρόταση εμφανιστεί και σας δώσει την ώθηση να υλοποιήσετε πράγματα που σας ανησυχούν εδώ και καιρό. Μην ξεχνάτε όμως τα βήματά σας να είναι προσεχτικά, ώστε να μην δημιουργηθούν επιπολαιότητες. Η μέρα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα των συναισθημάτων σας, στην ερωτική σας σχέση που μπορεί να σας έχουν φέρει σε απόσταση.

Ταύρος

Τα παρασκήνια που έχουν προκύψει στο παρελθόν η μέρα καλεί να τα φέρει στην επιφάνεια και να δώσουν το στίγμα τους. Οι δικαστικές υποθέσεις ή εκκρεμότητες των δημόσιων υποθέσεων θα σας απασχολήσουν αρκετά και ειδικότερα θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας διαχείριση. Σταματήστε να βγάζετε έντονα την κτητικότητα λόγω της αίσθησης της ασφάλειας που χρειάζεστε, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να «απαγκιστρωθείτε» και επαγγελματικά και συναισθηματικά.

Δίδυμοι

Παρόλο τον διχασμό που βρίσκεστε όλο αυτό τον καιρό για το τι ακριβώς σας αξίζει να υπάρχει δίπλα σας, ήρθε η ώρα να διαπιστώσετε με πόσο ειλικρίνεια σας περικλείουν κάποια άτομα, τόσο στο προσωπικό όσο και στο επαγγελματικό σας τομέα. Σήμερα είναι λοιπόν η μέρα που θα κατατάξετε τον καθένα στην θέση που του αξίζει και να στραφείτε στο προσωπικό σας συμφέρον κυρίως στον χώρο εργασία σας.

Καρκίνος

Οι υποχρεώσεις που σας τρέχουν αυτήν την περίοδο σας έχουν αγχώσει αρκετά και δεν σας επιτρέπουν να σκεφτείτε με καθαρή σκέψη πως θα πρέπει να λειτουργήσετε προς το προσωπικό σας συμφέρον. Η εξέλιξη της εργασίας σας οφείλετε από τις δικές σας κινήσεις, ώστε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζετε. Προσέξτε λοιπόν μην σας απορροφάνε ενέργεια σας τρίτοι, η οποία σας είναι απαραίτητη για την εξέλιξή σας. Το άγχος σας μπορεί να περιορίσει και την διάθεση σας να ασχοληθείτε με την συναισθηματική σας ζωή, δώστε της λίγο περισσότερη προσοχή.

Λέων

Τα επαγγελματικά σας σχέδια τα οποία έχετε χαράξει όλο αυτό τον καιρό, η μέρα καλεί να τα βάλετε σε δράση και να τα υλοποιήσετε εστιάστε στο ένστικτό σας και στην εσωτερική σας δύναμη, η οποία έχετε αποδείξει πολλές φορές ότι σας έχει ανταμείψει με εξέλιξη. Η συναισθηματική σας ζωή σήμερα έχει τον δυναμισμό που θα της δώσει την προοπτική της εξέλιξης και επίσης η διάθεσή σας για διασκέδαση με τον σύντροφό σας, θα σας δώσουν ευχάριστες στιγμές.

Παρθένος

Μην αφήσετε την εσωτερική ένταση που μπορεί να νιώθετε αλλά και καταστάσεις ή εντάσεις που υπάρχουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον να μεταφερθούν σε νέα σας σχέδια και ειδικά στον επαγγελματικό σας χώρο, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάνετε βιαστικές κινήσεις οι οποίες δεν θα φέρουν τα θεμιτά αποτελέσματα. Όσο και να θέλετε να απελευθερωθείτε, να θυμόσαστε δεν γίνεται ποτέ κάτω από βιασύνη, σκεφτείτε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε. Η απομόνωση είναι αυτή που θα σας δώσει την λύση των προβλημάτων σας, στα ερωτικά ή και επαγγελματικά σας.

Ζυγός

Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά σας και την επαγγελματική αποκατάσταση και ανέλιξη. Οι προτάσεις συνεργασίας που μπορεί να δεχθείτε θα πρέπει να περάσουν από καλή εξέταση και έλεγχο για να αποφασίσετε ποια θα είναι η κατάλληλη για σας. Η ανάγκη για επικοινωνία θα σας δώσει το έναυσμα της καλυτέρευσης της συναισθηματικής σας ζωής.

Σκορπιός

Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει ανταμοιβή όλων αυτών των υποχωρήσεων και της σκληρής δουλειάς που έχετε καταβάλει όλο αυτόν τον καιρό, σε συνάρτηση με το ταμείο σας το οποίο θα δεχτεί μία άνοδο. Οι υπόλοιποι ρυθμοί θα κινηθούν σε ήρεμα επίπεδα, χωρίς εντάσεις οι οποίες στο παρελθόν σας έχουν κουράσει ανά διαστήματα.

Τοξότης

Αποφύγετε να επιλύσετε θέματα που έχουν παρουσιαστεί στον εργασιακό σας χώρο, διότι δεν είστε σε θέση να δώσετε την πρέπουσα λύση σήμερα. Οι εντάσεις που μπορούν να δημιουργηθούν είναι από αστάθμητους παράγοντες και εσείς να προβείτε σε λάθος συμπεράσματα λόγω της κακής σας διάθεσης, γι’ αυτό διατηρείστε μία απόσταση μέχρι να περάσει η μέρα, αποφύγετε αποφάσεις.

Αιγόκερως

Κάποια παρασκήνια τα οποία υπήρξαν στα παρελθόν παίρνουν θέση σήμερα να τα επιλύσετε και να τοποθετήσετε εν τέλει τα πράγματα στην θέση που τους ανήκουν. Κυρίως εστιάστε στον επαγγελματικό σας τομέα και γίνετε περισσότερο επιφυλακτικοί. Προσοχή όμως αποφύγετε να αφήσετε το άγχος σας να σας επηρεάσει, διότι αυτό θα δημιουργήσει θέματα στην εργασία σας ακόμα και την σχέση σας.

Υδροχόος

Μία βοήθεια μπορεί να υπάρξει χωρίς να την έχετε προγραμματίσει που να σας αλλάξει κάποια κατεστημένα στα επαγγελματικά σας και να σας δώσει ώθηση να ανοίξετε τα φτερά σας και να δείξετε στον κοινωνικό σας περίγυρο τι αξίζετε και ποιες είναι οι δυνατότητές σας. Από το φιλικό σας περιβάλλον θα υπάρξουν άτομα τα οποία θα βοηθήσουν συμβουλεύοντάς σας πώς να χειριστείτε την συναισθηματική σας κατάσταση.

Ιχθύες

Σήμερα εξετάστε περισσότερο θέματα τα οποία θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα αν αφορούν νέα σας σχέδια καλά θα ήταν να σκεφτείτε περισσότερο αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε παραπάνω απαιτήσεις αλλά και ευθύνες. Προσπαθήστε σήμερα να ξεκουραστείτε περισσότερο και να εστιάσετε στην προσωπική σας ζωή, ώστε να λύσετε θέματα που σας απασχολούν σε αυτό τον τομέα.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα