Τα ζώδια της Δευτέρας 9ης Σεπτεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, αν βρεθείτε σε δύσκολη θέση με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, φερθείτε με διπλωματικό τρόπο. Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις.

Παρθένοι, κάποια θέματα του παρελθόντος μπορούν να σταθούν εμπόδιο, στα μελλοντικά σας σχέδια, τα οποία σχετίζονται με την εργασία σας.

Σκορπιοί, βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν εκκρεμότητες. Οι εκκρεμότητες

που υπάρχουν, χρειάζονται την προσοχή σας, για να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη να βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να συζητήσετε διαφωνίες που υπήρξαν στο παρελθόν, σας κάνει πιο διαλλακτικούς σε συζητήσεις. Βρεθείτε σε χώρους που θα σας χαλαρώσουν, απομακρύνοντας αρνητικές σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αρνητική σας ψυχολογία, εντείνει τις απότομες συναισθηματικές αλλαγές και τα πράγματα γύρω σας, μοιάζουν ακατόρθωτα. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες και κοιτάξτε περισσότερο την υγεία σας, αλλάζοντας ταυτόχρονα διατροφικές συνήθειες. Βάλτε στην διατροφή σας περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ομαδικό πνεύμα κυριαρχεί στις σκέψεις σας και ενισχύεται η συνεργασία με νέα άτομα. Η διπλωματική σας στάση, θα βοηθήσει περισσότερο τα σχέδιά σας, η οποία μπορεί να στηρίξει απρόοπτες εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα από νέες συναντήσεις από το κοινωνικό σας περιβάλλον, θα βελτιωθεί η διάθεσή σας και θα νιώσετε ένα αρμονικό κλίμα, συνειδητοποιώντας ότι αφήνετε πίσω σας παλιά κατεστημένα. Η μέρα σας, θα πάρει μια ευχάριστη τροπή.

ΛΕΩΝ

Οι διαφωνίες και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις που υπήρξαν στο παρελθόν με κοντινά σας πρόσωπα, έχουν φέρει εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας. Σήμερα, καλύτερα να αποφύγετε συζητήσεις, διότι η οξύθυμη συμπεριφορά που μπορεί να νιώσετε δεν θα βοηθήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φανείτε προσεχτικοί σήμερα και κρατήστε τις ισορροπίες, με άτομα που σας ενδιαφέρουν. Προσοχή σε πρόσωπα που μπορεί να έχουν αρνητική πρόθεση απέναντί σας και επιθυμούν να εισβάλλουν στην προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να πρωτοτυπήσετε και να συμμετέχετε σε κάτι νέο, είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Τα συνηθισμένα και τα κοινότυπα, δεν σας αντιπροσωπεύουν, αλλά αντιθέτως η περιπέτεια είναι ο στόχος σας. Σκεφτείτε απλά τα βήματά σας περισσότερο, ώστε να μην βιαστείτε υπερβολικά σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε οικογενειακά σας θέματα, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες και οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα είναι αδιάλλακτες. Ίσως, έχετε περάσει από ένα παρελθόν που οι συνθήκες δεν βοήθησαν την ομαδικότητα, η διάθεση όμως να επαναπροσδιορίσετε τα πράγματα είναι έντονη, αλλά χρειάζεται το απαραίτητο μέτρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, έπειτα από κάποια ξεκαθαρίσματα που θα κάνετε με τον σύντροφό σας, θα νιώσετε καλύτερα. Οι κοινές δραστηριότητες θα σας φέρουν πιο κοντά, ζώντας ευχάριστες στιγμές μαζί του. Η ευαισθησία σας, θα δείξει με ανάλαφρο τρόπο τον χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να μείνετε μόνοι σας και να απομακρυνθείτε από τις εντάσεις, γιατί νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Ο διαλογισμός και το να βρεθείτε σε χώρους που σας χαλαρώνουν, είναι η ιδανική λύση για να ισορροπήσετε συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, η μέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας ραντεβού και να αναπτύξετε τα σχέδιά σας. Οι συζητήσεις που θα κάνετε, θα έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς θα αποκτήσετε την εμπιστοσύνη των άλλων. Η κοινωνικότητα σας είναι ένα στοιχείο, που κάνει εύκολη την πρόσβαση σε οποιαδήποτε χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι απαντήσεις που θα λάβετε από τον επαγγελματικό σας τομέα, είναι ανάλογες με τις προσπάθειες που έχετε κάνει στο παρελθόν. Ξέρετε ότι τα πράγματα δείχνουν δύσκολα, αλλά για σας τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας και θα πάρετε σωστές αποφάσεις.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα