Τα ζώδια της Δευτέρας 5ης Αυγούστου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, το άγχος σας έχει καταβάλει και δεν σας αφήνει να ξεκαθαρίσετε την θέση σας απέναντι στα επαγγελματικά σας. Οι προσπάθειες που έχετε κάνει, δεν έχουν βρει την ανάλογη ανταπόκριση από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αυτό αυτόματα, μειώνει την αυτοπεποίθησή σας και νιώθετε μία μικρή απογοήτευση.

Καρκίνος, μπορεί οι καταστάσεις να δείχνουν μία άλλη εικόνα, από την πραγματική τους διάσταση και αυτό, θα πρέπει να σας αφυπνίζει περισσότερο. Η επιφυλακτική στάση που κρατάτε, σας προστατεύει από απρόοπτα γεγονότα που μπορούν να σας φέρουν σε μετέωρη

κατάσταση.

Τοξότης, κοντινά σας πρόσωπα μπορούν να εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας, αφού στηρίζονται σε αληθινά συναισθήματα.

ΚΡΙΟΣ

Έπειτα από ένα ευχάριστο κλίμα, έρχεστε να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα και θέματα ρουτίνας. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που επείγουν και βάλτε σε μία τάξη τις σκέψεις σας. Αυτός είναι ο τρόπος που θα σας δώσει θετικά αποτελέσματα, ώστε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, στον επαγγελματικό σας τομέα μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με το συναδελφικό σας περιβάλλον, οι οποίες θα αφορούν κυρίως επιφανειακά ζητήματα. Μην επιμείνετε λοιπόν, σε συζητήσεις που μπορεί να σας εκνευρίσουν και ταυτόχρονα, να σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, ίσως νιώσετε μία ψυχολογική κούραση από το παρελθόν και δεν επιθυμείτε να οργανώσετε νέα σχέδια και ενάρξεις. Αφήστε την μέρα να περάσει χωρίς πιέσεις, ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει να μείνετε συγκεντρωμένοι στα «θέλω» σας. Ένας περίπατος στην φύση, επίσης θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία έντονη κινητικότητα σήμερα, θα σας ωθήσει σε συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν και θα ενισχύσει, την αυτοπεποίθησή σας. Αποφύγετε όμως την λήψη σημαντικών αποφάσεων, αν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τις τηρήσετε. Μείνετε σε επιφανειακά θέματα, διότι θα είναι πιο εύκολος ο χειρισμός τους.

ΛΕΩΝ

Ο εύθυμος χαρακτήρας σας, θα βοηθήσει την εικόνα σας προς τα έξω και θα νιώσετε έντονη αυτοπεποίθηση. Μπορεί να λάβετε νέα από κάποιες συναλλαγές που έχετε κάνει στο παρελθόν. Κάντε θετικές σκέψεις σήμερα, θα στηρίξουν την οικονομική σας κατάσταση και λειτουργήσουν θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κλίμα που θα επικρατήσει γύρω σας, μπορεί να σας επηρεάσει ψυχολογικά. Ίσως νιώσετε ότι η αυτοκυριαρχία, είναι ένας παράγοντας που θα επηρεαστεί και θα δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις σας. Ο αυτοέλεγχος, είναι το κλειδί για να αντιμετωπίσετε τυχόν δύσκολες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίων και ίσως, σας είναι δύσκολο να πάρετε θέση. Αυτό, θα επηρεάσει τον ψυχολογικό σας παράγοντα και θα νιώσετε μία μικρή ανασφάλεια. Μείνετε στα στοιχεία που έχετε συλλέξει, δίνοντας έναν καθοριστικό δρόμο για την επίλυσή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα έχουν προτεραιότητα σήμερα. Η διασκέδαση και το φλερτ, είναι αυτά που θα σας χαρίσουν την περιπέτεια και θα σας βγάλουν από την καθημερινότητα. Ευνοούνται μικρά ταξίδια, περίπατοι στην φύση και πρωτότυπες δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρ ότι τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν την άνοδο που θέλετε, θα χρειαστεί μία επιπλέον προσπάθεια από μέρους σας για να πετύχουν όσα επιθυμείτε. Ίσως νιώθετε ότι έχει μειωθεί η ενέργειά σας, αφού έχετε πολλές σκέψεις και επιθυμίες. Οι σχέσεις σας, θα καλυτερεύσουν όμως και θα εξισορροπήσετε κάποιες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νομικά θέματα και νέα σας σχέδια, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα είναι καταλυτικές για το μέλλον σας, συμβουλευτείτε έμπιστα πρόσωπα, θα σας βοηθήσουν να μείνετε στον σωστό δρόμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που αφορούν οικονομικά και νομικά ζητήματα, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σας προκαλέσουν κάποια ανησυχία. Ίσως έχετε παλέψει αρκετά στο παρελθόν, γι’ αυτά τα θέματα, χωρίς όμως να έχετε φτάσει στο αναμενόμενο αποτέλεσμα. Συλλέξτε τις δυνάμεις σας και δημιουργήστε νέες υποδομές.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, η σιγουριά που θα δείξετε προς τον εαυτό σας, θα σας αποτρέψει από παρορμητικές κινήσεις και αρνητικές σκέψεις. Ασχοληθείτε περισσότερο με αθλητικές δραστηριότητες, για να αποβάλλετε το άγχος που σας έχει καταβάλει.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα