Τα ζώδια της Δευτέρας 5 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Ο φθίνοντας αμφίκυρτος στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα τονίζει οικογενειακά θέματα αλλά και τις σχέσεις σας. Προσπαθήστε σήμερα να έρθετε κοντά σε όσους αγαπάτε αλλά και να είστε προσεκτικοί σε αποφάσεις.

Κριός

Με αίσθημα αισιοδοξίας σήμερα σίγουρα μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας αλλά και να δημιουργήσετε ευχάριστη ατμόσφαιρα σε συνεργασίες. Στα συναισθηματικά σας σήμερα πάρτε πρωτοβουλίες αλλά προγραμματίστε περισσότερο όσα θέλετε να κάνετε, ώστε να βρείτε τον απαραίτητο χρόνο για όσους αγαπάτε, με

την Σελήνη να περνάει στο Σκορπιό αποφύγετε τα πολλά έξοδα.

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό επηρεάζοντας ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία σας που το τελευταίο διάστημα μπορεί να μην είναι η καλύτερη, αποφύγετε συζητήσεις αλλά και αποφάσεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας αλλά και συνεργασίες. Στα συναισθηματικά σας επιθυμείτε περισσότερα από τις σχέσεις σας, όμως εκφράστε σωστά τις επιθυμίες σας.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη να περνάει στο Σκορπιό προσέξτε αρκετά σήμερα αποφάσεις, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να αξιολογήσετε καλύτερα θέματα που έχουν να κάνουν με προσωπικές σας σχέσεις και με τα οικονομικά σας. Γενικότερα σήμερα είναι μία μέρα που είναι καλύτερο αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και να εμπιστευτείτε όσα νιώθετε μόνο σε όσους εμπιστεύεστε.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα και αυτό θα τονίσει αρκετά τη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε περισσότερα πράγματα για καταστάσεις αλλά και πρόσωπα, όμως αποφύγετε να κάνετε ενέργειες σε ότι αφορά ιδιαίτερα την επαγγελματική σας σταδιοδρομία αλλά και νέα σας σχέδια. Στις προσωπικές σας σχέσεις το σημαντικό σήμερα είναι να δείξετε θετική διάθεση αλλά και να είστε πιο διπλωματικοί.

Λέων

Σκεφτείτε πιο πρακτικά σήμερα ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με αποφάσεις, η Σελήνη να περνάει στο Ζυγό και θα επηρεάσει αρκετά τις σχέσεις σας αλλά και τα οικονομικά σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας και κάποια μοναχικότητα που σήμερα μπορεί να έχετε. Προσπαθήστε να δείξετε διαλλακτική διάθεση αλλά και να επανεξετάσετε θέματα που σας απασχολούν.

Παρθένος

Σήμερα με τη Σελήνη στο Σκορπιό σκεφτείτε περισσότερο μελλοντικά σας σχέδια, ιδιαίτερα αν αφορούν τα επαγγελματικά σας, συνειδητοποιήστε όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα και αποφύγετε να εμπιστευτείτε ακόμα τα σχέδιά σας σε τρίτους αν δεν έχετε κατασταλάξει εσείς οι ίδιοι. Στις σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα τα ξεκάθαρα συναισθήματα σας σήμερα μπορούν να βρουν ανταπόκριση αλλά και να βελτιώσουν τις σχέσεις σας.

Ζυγός

Με τον Φθίνοντα αμφίκυρτο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας σήμερα προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα συναισθήματά σας, ιδιαίτερα μέσα στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε περισσότερο όσα θέλετε να κάνετε από δω και πέρα και να ξεκαθαρίσετε τον τρόπο που πρέπει να κινηθείτε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που θα πρέπει να συγκεντρωθείτε περισσότερο σε όσα θέλετε να κάνετε αλλά και να είστε πιο διπλωματικοί.

Σκορπιός

Ο Φθίνοντας αμφίκυρτος στο Ζυγό τονίζει εκκρεμότητας και όσα πρέπει πλέον να διώξετε από τη ζωή σας, αυτό μπορεί από τη μία να σας φέρει κάποια μεταβολή των συναισθημάτων σας, όμως από την άλλη θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο ουσιαστικά για νέα σχέδια που έχετε και πώς να προχωρήσετε ιδιαίτερα σε θέματα επαγγελματικών σας, που μπορούν σήμερα να έχουν θετικές εξελίξεις, ιδιαίτερα αν αφορούν και συνεργασίες.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και αυτό σας ευνοεί ώστε να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις αλλά και θέματα τα οποία σας απασχολούν καιρό, ιδιαίτερα μέσα σε προσωπικές σας σχέσεις είναι κατάλληλη μέρα να ανοιχτείτε σε όσους αγαπάτε αλλά και να μιλήσετε ξεκάθαρα για όσα νιώθετε. Εξελίξεις υπάρχουν στον τομέα των επαγγελματικών σας και μπορείτε σήμερα να σκεφτείτε τον τρόπο να ξεπεράσετε δυσκολίες ευκολότερα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό βοηθώντας σας να κατανοήσετε περισσότερα για τις σχέσεις σας αλλά και τις συνεργασίες σας με τους άλλους και αυτό θα είναι σήμερα ευνοϊκό για να μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα καταστάσεις που υπάρχουν σε αυτούς τους τομείς. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα τους άλλους αλλά και να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Υδροχόος

Με την Σελήνη σήμερα να περνάει στο Σκορπιό σίγουρα είναι κατάλληλη μέρα ώστε να σκεφτείτε αλλά και να βάλετε επιτέλους τα σχέδιά σας σε δράση, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, όμως σίγουρα το σημαντικό είναι να κινηθείτε με σταθερή ψυχολογία και να σκεφτείτε έναν διαλλακτικό τρόπο για να ξεπεράσετε δυσκολίες, παίρνοντας συμβουλές από άτομα τα οποία μπορούν σήμερα να σας βοηθήσουν. Στα συναισθηματικά σας, φροντίστε να εκφράσετε περισσότερο όσα νιώθετε.

Ιχθύες

Σήμερα μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας αλλά και με τονισμένο το ένστικτό σας να κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα, κυνηγώντας τις φιλοδοξίες σας. Προσέξτε όμως αρκετά οικονομικά σας ζητήματα και στις προσωπικές σας σχέσεις όπως και αποφασίσεις που θέλετε να πάρετε αυτό το διάστημα, σκεφτείτε ποιο ουσιαστικά για όσα πραγματικά νιώθετε αλλά και θέλετε σε αυτό τον τομέα.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα