Τα ζώδια της Δευτέρας 4ης Ιουνίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, προσέξτε την διάθεσή σας, ιδιαίτερα μέσα σε προσωπικές σχέσεις. Καρκίνοι, σήμερα έχετε την ανάγκη να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας, κάντε πράγματα που σας είναι ευχάριστα.

ΚΡΙΟΣ

Η εμπειρία σας να διαχειρίζεστε δύσκολες καταστάσεις, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τα πράγματα γύρω σας. Οι κριτικές που ίσως δεχθείτε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν θα σας πτοήσουν, αντιθέτως θα σας κάνουν πιο δυνατούς. Η μέρα σας, θα κυλήσει ευχάριστα με τον σύντροφό σας, προσοχή όμως στις αλλαγές της διάθεσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τάση

να ξεφύγετε από τα στεγανά της καθημερινότητας, δίνει την αίσθηση να ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα. Η φιλική σας διάθεση, θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και κυρίως με τον σύντροφό σας. Τα θερμά αισθήματά σας, θα βοηθήσουν να περάσετε την μέρα ευχάριστα, όμως φροντίστε η συμπεριφορά σας απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα να είναι πιο διαλλακτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της, σας έχουν επηρεάσει την διάθεση, οδηγώντας σας σε διαφωνίες και με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και λειτουργείστε πιο θετικά. Μην μένετε σε στερεότυπα του παρελθόντος, μεταφέροντας τα στην προσωπική σας ζωή, διότι δημιουργείτε αποστάσεις μεταξύ των σχέσεών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τάση της ημέρας, σας δίνει την αίσθηση για κάτι πρωτοποριακό και εκκεντρικό. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας και αυτή θα σας δώσει ότι χρειάζεστε για να βγείτε από την ρουτίνα. Κάποια απρόοπτα, θα αλλάξουν το χρώμα της ημέρας σας, δίνοντάς σας μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, παρ’ ότι μπορεί να τελειώσουν ξαφνικά.

ΛΕΩΝ

Οι επαγγελματικές συναντήσεις, σήμερα δεν ευνοούνται λόγω της συναισθηματικής σας διάθεσης, προκαλώντας διαφωνίες που θα φέρουν αρνητικά συμπεράσματα. Λειτουργείστε με περισσότερο υπομονή και ηρεμία, αφήνοντας τις σοβαρές υποθέσεις για άλλη μέρα. Μετατρέψτε την αρνητική ενέργεια σε δράση, ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες ή απαιτητικές εργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευστροφία και η συλλογική σκέψη, θα σας βοηθήσουν σήμερα να αντιμετωπίσετε καλύτερα συνεργασίες, που θα σας δώσουν την εξέλιξη και την επαγγελματική καταξίωση που ζητάτε. Οι σκέψεις να περάσετε ευχάριστα και να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, επικρατούν έντονα σήμερα, δίνοντάς την ευκαιρία να διώξετε τις ανησυχίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήσετε την εσωστρέφεια σας να γίνει εμπόδιο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, κρατώντας σας στο σπίτι και μακριά από τις ευθύνες. Επαναπροσδιορίστε την σκέψη σας και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό, εξάλλου έχετε την δυνατότητα να τα καταφέρετε. Προτιμήστε να μην έρθετε σε επαφή με πρόσωπα ή καταστάσεις, που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Τα οικονομικά σας, θα χρειαστούν καλύτερη διαχείριση, αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα. Κάποιοι μικροί διχασμοί, θα υπάρξουν μέχρι να καταλήξετε στον τρόπο που θα σας δώσει την ώθηση να περάσετε ευχάριστα με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, για σας θα έχει ένα ευχάριστο στίγμα και οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα έρθουν στο προσκήνιο. Οι συνεργασίες σας, θα ευνοηθούν και οι επαγγελματικές σας εξελίξεις θα έχουν θετική έκβαση. Δεν χρειάζεται να αναλύσετε σήμερα σε βάθος τα θέματα που σας ανησυχούν με τον σύντροφό σας, διότι η επιμονή σας μπορεί να προκαλέσει εντάσεις μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η στρατηγική που ακολουθείτε στον χώρο εργασίας σας, μπορεί να σας φανερώσει την αλήθεια για πρόσωπα και καταστάσεις, που μέχρι τώρα σας διέφευγαν. Βάζοντας τα πράγματα σε μία τάξη, σας βοηθάνε να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας. Μία αρμονία στην σχέση σας, θα διορθώσει καταστάσεις του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος, σας ωθεί να απομακρυνθείτε από ευθύνες και υποχρεώσεις που σας ακολουθούν μέχρι τώρα, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Η ανάγκη να μείνετε μόνοι, βοηθάει να αξιολογήσετε καλύτερα τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, ο χρόνος για σας είναι περιορισμένος, για να μπορέσετε να προλάβετε με τα πάντα. Χαλαρώστε λίγο αυτή την ένταση και δείτε τις επαφές με τους γύρω σας με πιο ανάλαφρη ματιά, παίρνοντας από αυτές την ζεστασιά που χρειάζεστε. Μία νοσταλγία, θα έρθει στην επιφάνεια για άτομα που είχατε κοινούς στόχους στο παρελθόν.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα