Τα ζώδια της Δευτέρας 3ης Ιουνίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, οι επαγγελματικοί σας στόχοι αρχίζουν να παίρνουν μορφή και αυτό, σας ικανοποιεί ψυχικά και συναισθηματικά. Η αισιόδοξη ματιά που βλέπετε τα πράγματα, βοηθάει τα σχέδιά σας.

Ζυγοί, το οικονομικό σας σκέλος σας ανησυχεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και έχετε στρέψει την προσοχή σας προς την διευθέτησή του. Απλά χαλαρώστε και μην πιέζετε τις καταστάσεις.

Σκορπιοί, το σημαντικότερο πράγμα που θα σας ευνοήσει και θα στηρίξει τις ιδέες σας, είναι να ελέγξετε τις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας. Έτσι, θα μπορέσετε να βρείτε έναν νέο τρόπο

να διαχειριστείτε δύσκολες καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η ευαισθησία, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που θα ευνοήσει τις ερωτικές σας σχέσεις και επαφές. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, σχετικά με τον σύντροφό σας. Δώστε χρόνο στην σχέση σας και μην πάρετε, βιαστικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Περιορίστε την οξυθυμία που σας έχει φέρει μία ένταση του παρελθόντος, σχετικά με τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα. Απομακρυνθείτε από συζητήσεις που απαιτούν την συγκέντρωσή σας και διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες, που θα απομακρύνουν την ένταση που σας διακατέχει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως παρατηρήσετε κατά την διάρκεια της ημέρας, ότι υπάρχουν τρίτα πρόσωπα γύρω σας που σας επιβουλεύονται και λειτουργούν εις βάρος σας. Τα παρασκήνια, που θα έρθουν στο προσκήνιο θα σας φέρουν κάποια σχετική ένταση και ίσως, σας απομακρύνουν από τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, ευνοεί προσωπικές σχέσεις και επαφές με άτομα του φιλικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και κατανοήστε σε βάθος τα συναισθήματα των άλλων. Χρησιμοποιήστε την διαίσθησή σας, προς το δικό σας όφελος.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις, στο εργασιακό και οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί τα πράγματα να δείχνουν θετικά, αλλά οι κριτικές και τα αρνητικά σχόλια, δεν θα εκλείψουν στις συνεργασίες με άτομα που συνεργάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, θα έχουν την εύνοια που εσείς θέλετε, ιδιαίτερα αν επιθυμείτε να στοχεύσετε σε κάτι μόνιμο. Η διάθεσή σας, θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να περάσετε μία ευχάριστη ημέρα. Η αλληλοκατανόηση, είναι ένα στοιχείο που θα επιτρέψει να ομαλοποιηθούν αρνητικές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, έχουν την δυνατότητα να επιλυθούν με συγκροτημένη σκέψη και με μεθοδικότητα. Η στάση αυτή, θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε καταστάσεις και συνήθειες, που ίσως έφεραν αρνητικά αποτελέσματα στο οικονομικό σας σκέλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα που αφορούν συνεργασίες, μπορούν να έχουν μία ειλικρινή αντιμετώπιση, εφόσον θα κατανοήσετε περισσότερα για τους άλλους. Η εξέλιξη σας θα είναι ραγδαία, αρκεί να μην λειτουργήσετε με ορμητικότητα και επιπόλαιες αποφάσεις. Μείνετε συντονισμένοι, στα κεκτημένα σας και μην ξεπεράσετε τα όριά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι υποχρεώσεις θα μειώσουν την ενεργητικότητα και την δράση σας, σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και ασχοληθείτε, με την περιπέτεια που θα σας χαρίσει ενέργεια και θα διαμορφώσει, ένα θετικό κλίμα γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποβάλετε το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις, που έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σας. Στραφείτε σε πιο δημιουργικά θέματα και αναζητήστε συμβουλές, από άτομα που εμπιστεύεστε. Μην νιώθετε παγιδευμένοι, σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την δική σας ευτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εντάσεις που επικρατούν αυτό το διάστημα, έχουν μειώσει την ενεργητικότητά σας και σας έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας. Η ανάγκη να βρεθείτε με πρόσωπα που αισθάνεστε την φροντίδα και την θαλπωρή, είναι επιτακτική. Απλά βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε και σας χαλαρώνουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να μην υπάρχει η σταθερότητα που θέλετε στο εργασιακό σας περιβάλλον, παρ ότι τα πράγματα δείχνουν αισιόδοξα. Λειτουργήστε με περισσότερη σύνεση και διορατικότητα, εκφράζοντας παράλληλα τον δυναμισμό σας. Οι συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε, θα είναι για σας πολύ σημαντικές, για τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα