Τα ζώδια της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

Σκορπιοί, η συναισθηματική σας αστάθεια, μπορεί να επιφέρει εντάσεις μέσα στην σχέση σας, διότι δείχνει μία ανωριμότητα σε αποφάσεις που πρέπει πλέον να πάρετε. Εστιάστε στην διάθεση επικοινωνίας, που θα σας δώσει το περιθώριο να καταθέσετε τον ψυχικό σας κόσμο. Αιγόκεροι, η διάθεση να ασχοληθείτε με πρωτότυπα πράγματα, δίνει έναν αέρα στις αποφάσεις σας και σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο ζωής. Ιχθύες, η διπλωματική σας τάση παίρνει την πρωταρχική θέση στον τρόπο χειρισμού σημαντικών

θεμάτων και σας οδηγεί σε νέα δεδομένα.

ΚΡΙΟΣ

Οι συναντήσεις ευνοούνται σήμερα και το γιορτινό κλίμα της ημέρας, θα σας ενώσει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η διάθεση σας, θα φτιάξει και μία ζεστασιά θα υπάρξει ανάμεσά σας. Η θαλπωρή που θα αισθανθείτε, από τα άτομα που συνυπάρχετε θα σας δώσει μία διαφορετική οπτική, για τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δοτικότητα σας και η γοητεία σας, είναι στοιχεία που μπορούν να σκεπάσουν την συναισθηματική ταραχή που σας προκαλούν οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις. Αν αισθανθείτε ότι ο εκνευρισμός σας δεν είναι διαχειρίσιμος, καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας. Μείνετε στο γιορτινό κλίμα και λάβετε την θετική ενέργειά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την ευαίσθητη καρδιά σας και την συμπεριφορά προς τους γύρω σας, χρειάζεται να την διατηρείται σε αρμονικό επίπεδο και να μην επιτρέπετε, αρνητικές επιρροές προς το άτομο σας. Ίσως αυτές, σας μεγιστοποιήσουν την ανασφάλεια και σας δημιουργήσουν έλλειψη εμπιστοσύνης προς τον εαυτό σας. Κρατήστε τις ισορροπίες και περάστε ευχάριστα, βάζοντας τα όριά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση να ζήσετε πιο ελεύθερα, είναι αρκετά έντονη σήμερα και θα σας οδηγήσει σε συναρπαστικές στιγμές. Ακολουθήστε την και να είστε σίγουροι, ότι θα ξεχωρίσετε και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές.

ΛΕΩΝ

Ενώ θέλετε να αισθανθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας πλησιάζουν αισθητά, μία μικρή ψυχρότητα μπορεί να εμφανιστεί. Προσπαθήστε λοιπόν να ισορροπήσετε κάθε κατάσταση σήμερα και να δείξετε την ευαισθησία σας, χωρίς αυτό να σας τρομάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ξεκάθαρη στάση, που θα κρατήσετε απέναντι στα θέλω σας, θα βοηθήσει να μην υπάρξουν εμβόλιμες καταστάσεις, που θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Το κλίμα των γιορτών, θα σας συγκινήσει ιδιαίτερα και θα μπορέσει να σας καθοδηγήσει, σε διασκεδαστικές στιγμές με πρόσωπα που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάλαφρη διάθεση που σας συνοδεύει στην διάρκεια της ημέρας, θα σας βοηθήσει σήμερα να περάσετε καλά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι γιορτές από την μία σας δίνουν ώθηση για διασκέδαση και από την άλλη σας βάζουν σε στάση εσωτερικής αναζήτησης, μπορείτε απλά να κρατήσετε και τις δύο στάσεις, που μαζί θα φέρουν ένα ευχάριστο αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναισθηματική σας σταθερότητα, είναι το όπλο σας για να περάσετε ευχάριστα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην προσπαθήσετε σήμερα, να εμβαθύνετε σε ανησυχίες που σας απασχολούν, απλά λειτουργήστε πιο χαλαρά και ενωθείτε με το κλίμα των γιορτών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις με τα πρόσωπα που θέλετε να συναντηθείτε από το παρελθόν και η μέρα σας, θα ολοκληρωθεί με εξόδους διασκέδασης ή με γιορτινά τραπέζια. Η μέρα, θα σας δώσει χαρούμενη διάθεση, εκμεταλλευτείτε την όσο περισσότερο μπορείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να υπάρξουν κάποια θέματα επικοινωνίας με τους γύρω σας, στην διάρκεια της ημέρας, όμως θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε. Μην αφήνετε την σκυτάλη στους άλλους, όταν παρατηρείτε ότι η κατάσταση χάνει τον έλεγχο, απλά μεταφέρετε τους το γιορτινό κλίμα μέσω της διάθεσής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, η συναισθηματική σας κατάσταση, μπορεί να σας φέρει σε διχασμό για τις αποφάσεις σας. Η εσωτερική αναζήτηση, είναι το έναυσμα για να ξεπεράσετε ότι σας συμβαίνει και να εγκλιματιστείτε με το γιορτινό κλίμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι προτάσεις που θα δεχθείτε και τα απρόοπτα, θα είναι αρκετά από το οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον. Η φροντίδα σας όμως, θα είναι αυτή που θα σας οδηγήσει σε ένα ευχάριστο γιορτινό κλίμα. Τα αστεία και το χιούμορ, είναι τα όπλα σας, ώστε να αντιμετωπίσετε κάθε δύσκολη κατάσταση.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα