Τα ζώδια της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

 

Σκεφτείτε τι θέλετε να αλλάξετε και να αφήσετε πίσω σας, πριν μπει η νέα χρονιά. Μην αφήσετε την υπερβολή, να καθοδηγήσει την ημέρα σας. Ισορροπήστε τα συναισθήματά σας και κάντε βήματα, για την καλυτέρευση της ζωής σας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύες και θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία σας, σήμερα. Ειδικά με κοντινά σας πρόσωπα, αλλά και γενικότερα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά, για να μην γίνουν παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας, θα σας απασχολούν και ειδικά οφειλές και όσα πρέπει να προχωρήσετε άμεσα. Φροντίστε να κρατήσετε μία ισορροπία, ανάμεσα σε όσα πρέπει να κάνετε και σε όσα επιθυμείτε πραγματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης, σήμερα, μπορεί να φέρει κάποια εμπόδια σε όσα θέλετε να προχωρήσετε, μπορείτε να τα ξεπεράσετε όμως, αρκεί να συγκεντρωθείτε σε όσα είναι σημαντικά για σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις, φροντίστε να δείχνετε στους ανθρώπους που αγαπάτε, πόσα σημαίνουν για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να φροντίσετε τις σχέσεις σας περισσότερο, από άλλες μέρες. Αν κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως επιθυμείτε, μπορείτε μέσω μιας συζήτησης, σήμερα, να βελτιώσετε κάποια πράγματα.

ΛΕΩΝ

Στα επαγγελματικά σας, όσο και αν κάποια πράγματα είναι απαιτητικά, πρέπει να δουλέψετε αρκετά για να τα καταφέρετε. Να είστε σίγουροι, ότι η ανταμοιβή θα είναι καλή στο τέλος. Φροντίστε περισσότερο θέματα που ξέρετε καλά, ότι πρέπει να προχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη, σήμερα, μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις μέσα στις σχέσεις σας. Φροντίστε να είστε αρκετά αποδοτικοί στα επαγγελματικά σας, αφού αυτός ο τομέας μπορεί να σας δυσκολέψει, λόγω των απαιτήσεων που υπάρχουν.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα, να βελτιώσετε την επικοινωνία σας για να επιλύσετε μία και καλή, θέματα που σας απασχολούν. Μην τα αποφεύγετε, δεν πρόκειται να φέρετε καλύτερα αποτελέσματα. Αντιμετωπίστε τα δραστικά, όμως χρησιμοποιείστε την καλή χρήση του λόγου που μπορείτε και έχετε, όταν θέλετε για να ξεκαθαρίσετε θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη, σήμερα, περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα αισθανθείτε την ανάγκη, να ασχοληθείτε με ψυχαγωγικές δραστηριότητες ή πράγματα που σας αρέσουν, πάρα με δύσκολα ζητήματα. Μην ασχοληθείτε, με θέματα που χρήζουν καλής διαχείρισης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογία σας, θα μπορούσε να σας αποτρέψει από το να καταφέρετε αρκετά σήμερα, γι’ αυτό προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο ήρεμα γίνεται και να σκεφτείτε ξανά, όσα θέλετε να κάνετε. Προσπαθήστε να κινηθείτε προσεκτικά στον εργασιακό σας χώρο και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, με συναδέλφους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, ακόμα και αν τελευταία κάποια πράγματα δεν ήταν τόσο θετικά. Σήμερα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα προσωπικά σας θέματα. Αν πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις, μπορείτε να είστε πιο ξεκάθαροι και να προσεγγίσετε κάποια ζητήματα, με περισσότερη σταθερότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν κινηθείτε με ηρεμία και ψυχραιμία, σήμερα, θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε καλύτερα όποια θέματα σας δυσκολεύουν. Ειδικά στα οικονομικά σας, που τονίζονται από την Σελήνη που περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, μην βιαστείτε να κάνετε κινήσεις ή να καταλήξετε σε αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη, περνάει στο ζώδιό σας και στον εργασιακό σας τομέα, θα πρέπει να βάλτε τις σωστές προτεραιότητες. Φροντίστε να ολοκληρώσετε όσα είναι σε εκκρεμότητα, ώστε να καταφέρετε να βρείτε περισσότερο χρόνο, για τον εαυτό σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα