Τα ζώδια της Δευτέρας 2ας Σεπτεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, το ενδιαφέρον σας για την επαγγελματική σας εξέλιξη είναι έντονο, απαγκιστρώνοντας σας από διχασμούς που φέρνουν αναβολές στα σχέδια σας.

Λέοντες, η καταναλωτική σας διάθεση, αφυπνίζεται από τα συναισθήματα που τρέφετε προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η δοτικότητα, σας δίνει χαρά και ενισχύει την διάθεση για περιπέτεια μαζί τους.

Ζυγοί, το σπίτι σήμερα θα σας προσφέρει την γαλήνη και την ασφάλεια που έχετε ανάγκη.

ΚΡΙΟΣ

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα ωφεληθεί αν οργανώσετε καλύτερα τα σχέδιά σας. Ίσως, είστε

περισσότερο αγχωμένοι από ότι θα έπρεπε, γι’ αυτό προτιμήστε να ασχοληθείτε με πιο επιφανειακά θέματα σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, η μέρα ευνοεί καινούργιες προτάσεις που θα δεχθείτε, καθώς η αισιοδοξία θα είναι το βάθρο για τα επόμενα σας βήματα. Η σταθερότητά σας και η πρακτική σας σκέψη, θα σας απομακρύνουν από παρορμητικές ενέργειες. Συζητήστε, με πρόσωπα που εμπιστεύεστε, αν κάποια πράγματα σας ανησυχούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να προσπεράσετε θέματα του παρελθόντος, είναι αρκετά έντονη, αλλά θα πρέπει εκ των προτέρων να εστιάσετε σε προκαταλήψεις που σας κρατούν δέσμιους. Τα συναισθήματά σας, θα πρέπει να είναι σε ισορροπία, για να συζητήσετε με κοντινά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογία σας, δεν βοηθάει σήμερα να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που είναι σημαντικές για την πρόοδο σας. Αφήστε την μέρα να περάσει, χωρίς πιέσεις και πολλές σκέψεις. Εστιάστε σε θέματα που σας δίνουν ευχάριστη διάθεση και μπορούν να σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, επαγγελματικά σας ζητήματα μπορούν να αλλάξουν, μέσα από καταστάσεις που εσείς αισθάνεστε ότι μπορεί να είναι ασήμαντες. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας και να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας. Ίσως, εισπράξετε κάποια χρήματα από συναλλαγές του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες δυσκολίες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, εξαιτίας κάποιων εκκρεμοτήτων που έχετε αφήσει στην άκρη. Αυτό, μπορεί να φέρει μικρά εμπόδια στα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε, χωρίς αμφιβολίες και διλλήματα.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να μείνετε σπίτι, ίσως είναι ένας τρόπος διαφυγής από εντάσεις και πιέσεις που δέχεστε τελευταία. Θέλετε να βρείτε την ασφάλειά σας και να αισθανθείτε ανανεωμένοι και αυτό μπορεί να σας το προσφέρει το κοντινό σας περιβάλλον. Βρεθείτε με άτομα που σας κατανοούν, θα σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να συλλέξετε περισσότερα στοιχεία και να καλύψετε τις ελλείψεις που υπάρχουν στα επαγγελματικά σας. Οργανωθείτε και προγραμματίστε νέα σχέδια, που θα σας απομακρύνουν από μπερδεμένες καταστάσεις. Αποφύγετε όμως, να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεσή σας, ίσως είναι κάπως οξύθυμη σήμερα και αυτό θα φανεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι αντιπαραθέσεις που έχουν συμβεί, σας έχουν δημιουργήσει μία αρνητική ψυχολογία. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, όταν πιστέψετε στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισιοδοξία, μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε στην επιτυχία, εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας. Τα επαγγελματικά σας σχέδια, θέλουν αποφασιστικότητα και υπομονή, ώσπου να καταφέρετε αυτά που έχετε προγραμματίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζητήματα που θα έρθουν στο φως, θα σας κάνουν να αναλογιστείτε συνήθειες και συμπεριφορές που διατηρούσατε στο παρελθόν. Η στάση που έχετε επιλέξει πλέον, θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς, βγάζοντας παράλληλα διαφορετικά συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος, γι’ αυτό αποφύγετε σήμερα αποφάσεις που είναι σημαντικές για το μέλλον σας. Ίσως εμφανιστούν απρόσμενα και ασυνήθιστα γεγονότα, που θα σας κάνουν να δείτε με άλλη οπτική κάποια πράγματα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα