Τα ζώδια της Δευτέρας 29ης Ιουλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, τα επαγγελματικά σας απαιτούν να είστε περισσότερο επικεντρωμένοι, σε θέματα που έχουν μεγάλη βαρύτητα, ώστε να μπορέσετε να τα καταφέρετε. Ζητήστε συμβουλές από άτομα που έχουν εμπειρία και είναι καταξιωμένοι στον χώρο.

Ζυγοί, η έλξη που μπορεί να νιώσετε από άτομα του παρελθόντος, θα είναι έντονη και θα σας κάνει να ξαναζήσετε ευτυχισμένες στιγμές μαζί τους. Η εξαιρετική ικανότητα να διακρίνετε την αλήθεια, βοηθάει να συνεχίσετε με ειλικρινά συναισθήματα στις σχέσεις σας.

Σκορπιοί, μην επιτρέψετε σε τρίτους να εισβάλλουν στα προσωπικά

σας δεδομένα και να χειριστούν τις αποφάσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, θα πρέπει να έχει ένα πιο ανάλαφρο ύφος και να μην επιμείνετε, σε ότι μπορεί να σας κρατήσει στάσιμους. Αποφύγετε να ασχοληθείτε σήμερα με λεπτομέρειες, σε θέματα που μπορείτε να τα μεταφέρετε για αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα επιδιώξετε να βρεθείτε με άτομα που στο παρελθόν υπήρξαν μεταξύ σας, κάποιες εντάσεις ή παρεξηγήσεις και μπορείτε να σκεφτείτε πως να βελτιώστε τα πράγματα. Δώστε περισσότερη προσοχή σε συμφωνίες που θέλετε να κάνετε για επαγγελματικά θέματα, διότι η συναισθηματική σας φόρτιση μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εμβόλιμες καταστάσεις που έχουν συμβεί στην ζωή σας, έχουν σχηματίσει μία εικόνα που μπορεί να σας επηρεάσει. Νιώθετε, ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός σας και δεν έχετε το περιθώριο να τρέξετε με πιο γρήγορους ρυθμούς. Προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, παρότι μπορείτε να κάνετε νέες επαφές και θα θελήσετε να ενταχθείτε σε νέα σχέδια, η διάθεσή σας δεν θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα, να είστε όσο αποδοτικοί θέλετε. Μπορείτε όμως, να εξετάσετε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε από εδώ και πέρα, ειδικά στα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ

Μία κυκλοθυμική διάθεση, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα επαγγελματικά σας σχέδια και στις συμφωνίες που έχετε προγραμματίσει. Πράξτε πιο ενεργά και διπλωματικά, χωρίς να υπάρχουν παρορμήσεις που μπορούν να σας φέρουν, σε μία μετέωρη κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σας εμποδίσει και να βάλει φρένο, στα επαγγελματικά σας σχέδια. Έχετε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες στο παρελθόν, που θα σας δώσουν σιγουριά και θάρρος, για τα επόμενα βήματά σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ

Συγκρατείστε την φαντασία σας, σε θέματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Μην αφήνετε μία λάθος οπτική, να επηρεάζει τις σκέψεις σας, απλά συμβουλευτείτε έμπιστα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σας, να ασχοληθείτε με νέες πρωτοποριακές ιδέες, θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Οι προσπάθειες που θα κάνετε, θα είναι αρκετές για να πετύχετε, αλλά ίσως ένα απρόβλεπτο γεγονός θα σημαδέψει την ημέρα σας. Συνεχίστε να προσπαθείτε χωρίς διχασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα αίσθημα απομόνωσης, σας κρατά μακριά από καταστάσεις που έχουν να κάνουν με νέα ξεκινήματα. Ασχοληθείτε με σωματικές δραστηριότητες ή αξιοποιήστε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Οι σκέψεις σας, θα ανανεωθούν και η διάθεση να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον, θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη που έχετε, είναι συναισθήματα που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε αντιξοότητα, που μπορεί να συμβεί στον επαγγελματικό σας τομέα. Η καλή επικοινωνία με τα άτομα που συνεργάζεστε, οφείλεται στην κατανόησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελέγξτε τα συναισθήματά σας, απέναντι στον σύντροφό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως εμφανιστούν μικρές παρεξηγήσεις, στις οποίες θα έχετε μέρος ευθύνης. Αποφύγετε να εκφράσετε σήμερα νέες ιδέες και μην εμβαθύνετε, σε θέματα που χρειάζονται την προσοχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι προκαταλήψεις του παρελθόντος και οι αρνητικές σκέψεις, έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σας και δεν σας επιτρέπουν να συνεχίσετε τα σχέδιά σας, χωρίς να νιώθετε ανασφάλεια. Στραφείτε μόνο προς τον εαυτό σας και πάρτε τον χρόνο σας, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα