Τα ζώδια της Δευτέρας 28ης Μαΐου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Tαύροι, προσέξτε αρκετά τις σχέσεις σας, η ψυχολογία σας τις επηρεάζει, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα συναισθήματά σας, αλλά και την επαφή σας με τρίτους στα επαγγελματικά σας. Λέοντες, προγραμματίσετε καλύτερα τα οικονομικά σας, αποφύγετε τα πολλά έξοδα.

ΚΡΙΟΣ

Η τάση να κάνετε κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο σήμερα, σας βγάζει από τα καθιερωμένα και τα κοινότυπα πράγματα. Τα συναισθηματικά σας, βρίσκονται σε μία αντισυμβατική στάση ζωής, ισορροπήστε

την διάθεσή σας και κινηθείτε με ηρεμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας, σήμερα επηρεάζει αρκετά θέματα και ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας. Ασχοληθείτε με πράγματα που δεν αφορούν τα κοινά και τις συνεργασίες, μένοντας με υπομονή στην διεξαγωγή των υποθέσεων που σας αφορούν. Η συναισθηματική φόρτιση, θα επηρεάσει την επικοινωνιακή σχέση με τον σύντροφό σας και τους γύρω σας, προκαλώντας εντάσεις. Απομακρυνθείτε από όλα αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αυτοπεποίθηση σήμερα, θα σας ωθήσει να χειριστείτε τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα με ευκρίνεια, ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που εσείς επιθυμείτε. Η χαρούμενη διάθεση, θα δώσει στους γύρω σας ένα άλλο τόνο επικοινωνίας. Ίσως σήμερα υπάρξει συνάντηση με πρόσωπα του παρελθόντος, κάνοντάς σας να περάσετε ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήσετε την διάθεσή σας να σας κρατήσει μακριά από όσα πρέπει να προχωρήσετε, αποφεύγοντας υποχρεώσεις κυρίως επαγγελματικές. Έχετε την αντίληψη να χειριστείτε τις καταστάσεις, χωρίς να παρουσιαστούν ελλείψεις. Μην επιμείνετε στις συμπεριφορές των γύρω σας και παρασυρθείτε, αλλάζοντας την διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ

Η στροφή προς τον εαυτό σας, είναι αρκετά εποικοδομητική σήμερα, σας βοηθάει να βάλετε έναν καλύτερο προγραμματισμό σε όσα θέλετε να κάνετε. Ελέγξτε περισσότερο τα οικονομικά σας. Η συναισθηματική σας διάθεση να φροντίσετε τα άτομα που αγαπάτε, θα αλλάξει την συμπεριφορά των άλλων απέναντί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επικοινωνιακή σας τάση, δίνει μία αίσθηση συνεργασίας στον επαγγελματικό σας χώρο και τα αποτελέσματα που θα λάβετε θα είναι ικανοποιητικά. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς να ασχοληθείτε σήμερα ιδιαίτερα με λεπτομέρειες, αναλύοντας περισσότερο τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Ο τρόπος προσέγγισης των αντίξοων συνθηκών που εμφανίζονται στον χώρο εργασίας, σας κάνει ικανούς να αντιμετωπίσετε με στιβαρότητα και αποφασιστικότητα όποια δυσκολία. Βάλτε τα δυνατά σας να βελτιώσετε σχέσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή κοντινά σας πρόσωπα, είναι διατεθειμένα να σας βοηθήσουν, μιλήστε για ότι σας απασχολεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αίσθηση της μοναχικότητας σήμερα σας κυριεύει, θέλοντας να καταφύγετε σε σκέψεις στοχασμού, αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σας. Η διαίσθησή σας και τα άτομα που εμπιστεύεστε, θα σας βγάλουν από καταστάσεις που μέχρι τώρα αναμοχλεύατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η στρατηγική που πρέπει να αναπτύξετε, ώστε να κατακτήσετε τον στόχο σας, είναι η οργάνωση και ο καταμερισμός των υποθέσεων με βάση την σοβαρότητά τους. Βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινούς στόχους, δίνοντας μία νέα αρχή στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κριτική που ίσως δεχθείτε από άτομα του περιβάλλοντός σας και κυρίως του εργασιακού τομέα, θα σας κάνει να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας και να φτάσετε στα αποτελέσματα που θέλετε. Ελέγξτε την διάθεση σας, μην είναι η αιτία για να χαλάσει μια όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ των αγαπημένων σας προσώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τάση να ασχοληθείτε με σημαντικές υποθέσεις, σας αλλάζει την διάθεση, γιατί σας δίνει μία νότα αλλαγής και απομάκρυνσης από την καθημερινότητα. Η συμπεριφορά σας, προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον σύντροφό σας αλλάζει πολλά, οι σκέψεις να περάσετε ευχάριστα είναι έντονες, μην παρασυρθείτε σε αυτό και αμελήσετε θέματα σχέσεων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα θα παρουσιάσει μικρές δυσκολίες, διατηρείστε την ψυχολογία σας σε ήρεμα επίπεδα και δείτε τα πράγματα από την θετική τους πλευρά. Εξάλλου η φύση σας, μπορεί κα μεταβαίνει με ευκολία από την μία πλευρά στην άλλη. Μην παρασυρθείτε από άτομα που στοχεύουν να σας αποθαρρύνουν, αφήστε την διαίσθηση να σας καθοδηγήσει.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα