Τα ζώδια της Δευτέρας 26ης Αυγούστου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, στα επαγγελματικά σας ζητήματα υπάρχει η ηρεμία που χρειάζεστε, για να δείτε πιο ξεκάθαρα τι πρέπει να ακολουθήσετε, ώστε να προσδιορίσετε την εξέλιξή σας. Έχετε κάνει αρκετές προσπάθειες που έδειξαν την ωριμότητα και την σταθερότητά σας, συνεχίστε να προσπαθείτε. Δίδυμοι, η ικανότητά σας να ασχολείστε με πολλά θέματα ταυτόχρονα, ενδυναμώνει την διπλωματική σας φύση. Παρθένοι, τα επαγγελματικά σας, ίσως νιώθετε ότι βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση και αυτό, σας προσφέρει περισσότερη σιγουριά.

ΚΡΙΟΣ

Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες

που έχετε καθορίσει, νιώθετε ότι έχετε την ικανότητα να τις χειριστείτε. Αυτό, σας δίνει την αισιοδοξία να κατακτήσετε με δυναμισμό τα σχέδιά σας και να ενθαρρύνετε τους συνεργάτες σας, να δραστηριοποιηθούν σε νέες ενδιαφέρουσες ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη να βρείτε την θαλπωρή από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μειώνει τους γρήγορους ρυθμούς που μέχρι τώρα ακολουθείτε, για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Σήμερα, τα εργασιακά σας θέματα, θα ακολουθήσουν μία ήρεμη πορεία, που θα σας αφήσει τον κατάλληλο χρόνο να σκεφτείτε τα επόμενά σας βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι λεκτικές αντιπαραθέσεις που ίσως συνεχίζονται στην σχέση σας, ενισχύουν μία ανασφαλή κατάσταση και σας απομακρύνουν από τον σύντροφό σας. Μπορείτε να ξεδιαλύνετε υποθέσεις, που σας έχουν βαρύνει συναισθηματικά και ψυχολογικά, απλά ακούστε την διαίσθησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, ίσως σας απασχολήσουν παρασκηνιακές υποθέσεις και θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Μην αφήσετε αρνητικές σκέψεις να συμμετέχουν στα σχέδιά σας. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε περισσότερο και να αποφορτίσετε το άγχος που νιώθετε.

ΛΕΩΝ

Η συμφιλίωση, είναι το κλειδί για να διορθώσετε σχέσεις και λάθη που ίσως υπήρξαν στο παρελθόν. Το φιλικό σας περιβάλλον, σας έχει αποδείξει ότι μπορεί να σας συμπαρασταθεί σε ανησυχίες και προβλήματα, που σας ακολουθούν. Οδηγηθείτε με υπομονή και επιμονή, μέχρι να νιώσετε ότι όλα κινούνται, σε πιο ήρεμους ρυθμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συνάντηση με κοντινά σας πρόσωπα, θα σας βοηθήσει αρκετά σήμερα. Μέσα από συγκεκριμένες συζητήσεις, θα μπορέσετε να ακολουθήσετε πιο δυναμικά σκέψεις και ιδέες, που αφορούν το μέλλον σας. Βρεθείτε με πρόσωπα, που σας κάνουν να νιώθετε πιο χαλαροί και ασφαλείς.

ΖΥΓΟΣ

Η ευχάριστη διάθεσή σας, βοηθά στην επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, θα έχουν θετική εξέλιξη σήμερα. Η επιθυμία σας να μιλήσετε με νέα πρόσωπα από το κοινωνικό σας περιβάλλον, θα σας δώσει μεγαλύτερη αισιοδοξία και προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά θέματα, θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε σημεία, που σας έχουν φέρει σε λάθος αποτελέσματα. Έχετε την κατάλληλη υποδομή, για να δημιουργήσετε νέα δεδομένα και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Επεξεργαστείτε κατάλληλα τα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ειλικρινή σας διάθεση, μπορεί να διορθώσει τις συνεργασίες που έχουν δείξει μέχρι σήμερα, μία δυσμενή πορεία. Ακολουθήστε αποφάσεις καρδιάς, που θα σας κάνουν να δείτε αισιόδοξα κάθε κατάσταση. Οι δυσκολίες που ίσως υπήρξαν με κοντινά σας πρόσωπα, σας έκαναν πιο απόλυτους αλλά και ειλικρινείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο συναισθηματικός σας τομέας, ίσως έχει επιβαρυνθεί από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί, το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας και να απομακρυνθείτε από αρνητικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα για σας, είναι γεμάτη απρόοπτα γεγονότα που θα σας διασκεδάσουν και θα σας κάνουν να χαρείτε την ζωή. Το φλερτ και οι έξοδοι, είναι τα κίνητρα για να ασχοληθείτε με πρωτότυπα πράγματα που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Αφήστε πίσω σας, την ρουτίνα και νιώστε ελεύθεροι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας, μπορεί να σας κρατάει μακριά από νέα σχέδια, συναντηθείτε με άτομα που νιώθετε ότι σας κατανοούν και συντροφεύουν τις αποφάσεις σας. Ο διαλογισμός, θα σας φέρει πιο κοντά στον εαυτό σας και στις επιθυμίες σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα