Τα ζώδια της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Ο αύξοντας αμφίκυρτος στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα τονίζει επαγγελματικά θέματα και το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δίνει την απαραίτητη έμπνευση για νέα σχέδια, μπορείτε να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και να προχωρήσετε θέματα σε συνεργασίες.

Κριός

Σήμερα εστιάστε σε σημαντικά θέματα των σχέσεών σας και σε άτομα που αγαπάτε, μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με σημαντικά άτομα στη ζωή σας και να ισορροπήσετε καταστάσεις. Στα επαγγελματικά σας διαχειριστείτε

καταστάσεις με μεγαλύτερη σταθερότητα, παρατηρήστε όσα συμβαίνουν γύρω σας και αποφύγετε να αφήσετε τα συναισθήματά σας να επηρεάσουν αποφάσεις.

Ταύρος

Σήμερα η διάθεση σας θα βοηθήσει ώστε να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, εστιάστε στα θετικά στοιχεία που υπάρχουν στις σχέσεις σας και αποφύγετε σήμερα να σκεφτείτε πράγματα τα οποία μπορεί να χαλάσουν τη διάθεση σας. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά πράγματα, το ομαδικό πνεύμα σίγουρα μπορεί να βοηθήσει, προχωρήσετε καλύτερα τα σχέδιά σας όμως να είστε αρκετά προσεκτικοί σε οικονομικά σας ζητήματα και στα έξοδα.

Δίδυμοι

Ακόμα μπορεί να έχετε κάποια συναισθηματική φόρτιση σήμερα, μπορείτε σίγουρα να βάλετε τα δυνατά σας και να εστιάσετε καλύτερα σε ζητήματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, όλα μπορούν να ξεπεραστούν όμως προσπαθήστε περισσότερο για όσα θέλετε να πετύχετε και κινηθείτε με σταθερότητα. Στα συναισθηματικά σας οι σχέσεις σας μπορούν να βελτιωθούν αν κρατήσετε ένα καλό επίπεδο επικοινωνίας, προσεγγίστε όσα θέματα σας απασχολούν με περισσότερη διαλλακτικότητα.

Καρκίνος

Σήμερα έχετε ανάγκη να εστιάσετε σε ζητήματα που μπορούν να σας παρέχουν περισσότερη ασφάλεια στη ζωή σας, οι σωστές δομημένες κινήσεις και η σταθερότητα θα σας δώσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους αλλά και τις φιλοδοξίες σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις η διάθεσή σας μπορεί να βελτιώσει κάθε κατάσταση, σκεφτείτε τα προβλήματα τα οποία μπορεί να αντιμετωπίζετε με περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, μπορείτε να φέρετε τους άλλους κοντά σας και να ξεπεράσετε θέματα που σας απασχολούν.

Λέων

Σήμερα εξετάστε καλύτερα θέματα τα οποία θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας όμως αποφύγετε να προχωρήσετε ζητήματα αν δεν είστε βέβαιοι και τις αποφάσεις σας. Εστιάστε στην έμπνευση που έχετε σήμερα και σε νέες ιδέες που μπορεί να είναι αρκετά βοηθητικές για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Στα συναισθηματικά σας βρεθείτε με όσους εμπιστεύεστε και αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορούν να σας δώσουν αποδοχή αλλά και υποστήριξη που έχετε ανάγκη, προσεγγίστε διαφορετικά καταστάσεις που μπορεί να σας απασχολούν αυτό το διάστημα.

Παρθένος

Σίγουρα σήμερα ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα πράγματα θα μετρήσει, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά και σε νέα ξεκινήματα, είναι σημαντικό να αναρωτηθείτε για όσα θέλετε να κάνετε, σκεφτείτε περισσότερο πώς πρέπει να κινηθείτε. Στα συναισθηματικά σας εξετάστε τα συναισθήματα σας και προσπαθείτε να προσεγγίσετε τους άλλους με θετική διάθεση, σκεφτείτε καλύτερα πώς μπορείτε να βρείτε την ισορροπία στις σχέσεις σας, εξετάζοντας περισσότερο τα υπέρ και τα κατά.

Ζυγός

Αν σήμερα αντιμετωπίσετε τα πάντα με περισσότερο αισιοδοξία όλα θα προχωρήσουν καλύτερα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που αρκετά τρέχουν και θέλετε να βελτιώσετε ορισμένα πράγματα που μπορούν να έχουν θετική πορεία, αρκεί να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά και να επανεξετάσετε σχέδια σας που θέλουν αποφασιστικότητα αλλά και σταθερότητα για να πετύχουν. Στα συναισθηματικά σας προσέξτε κάποια εσωτερική ένταση που μπορεί να σας φέρει η Σελήνη αλλά και τη συμπεριφορά σας που μετράει. Δείξτε στους άλλους πόσο τους αγαπάτε και προσπαθήστε να βελτιώσετε σχέσεις ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Κάποια θέματα από μόνα τους μπορεί να είναι αρκετά απαιτητικά αυτό το διάστημα για εσάς, επικεντρωθείτε σε στόχους που έχετε και προσπαθήστε να κινηθείτε πιο πρακτικά, ανοιχτείτε σε νέες προοπτικές, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τη στάση των άλλων αλλά και να μιλήσετε περισσότερο ώστε να κατανοήσουν και αυτοί εσάς.

Τοξότης

Σήμερα προσπαθήστε να μην είστε βιαστικοί στις κινήσεις σας και όσα θέλετε να κάνετε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας και οικονομικά σας ζητήματα, ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με όσα θέλετε να προχωρήσετε. Αντιδράστε με σταθερότητα σε απρόβλεπτες καταστάσεις και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σκεπτόμενοι περισσότερο όσα πραγματικά θέλετε να πετύχετε. Σήμερα κρατήστε μία χαλαρή στάση απέναντι στους άλλους, όλα μπορούν να βελτιωθούν όμως μέσα από συμβιβασμούς.

Αιγόκερως

Τα συναισθήματα σας που σήμερα είναι αρκετά έντονα λόγω της Σελήνης θα σας επηρεάσουν, ιδιαίτερα σε πρακτικά ζητήματα και στα επαγγελματικά σας κινηθείτε πιο διαλλακτικά και με περισσότερη υπομονή. Στις προσωπικές σας σχέσεις επικοινωνήστε περισσότερο που θα ωφελήσει τις σχέσεις σας, διατηρείστε θετικές επαφές με τους άλλους και ενισχύστε τις σχέσεις σας με θετική διάθεση.

Υδροχόος

Η ενέργεια αλλά και η αυτοπεποίθησή σας σήμερα σίγουρα βοηθάνε τις υποθέσεις σας και μπορείτε να είστε πιο παραγωγικοί και να αντιμετωπίσετε καλύτερα δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσετε πλέον, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις χαρείτε τη μέρα με όσους αγαπάτε, η αρμονία στα συναισθήματά σας μπορεί να βοηθήσει να βελτιωθούν οι σχέσεις σας και να ανανεώσετε παλιές σχέσεις αλλά και επαφές.

Ιχθύες

Σήμερα έχετε την ανάγκη και πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και να τον φροντίσετε, εστιάστε στα συναισθήματά σας και σε όσα πραγματικά θέλετε να κάνετε από δω και πέρα, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις με θετική διάθεση μπορείτε να αλλάξετε θέματα αλλά και να δώσετε και στους άλλους να κατανοήσουν όσα νιώθετε. Μπορείτε να αναπτύξετε καλύτερα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και να προχωρήσετε τις ιδέες σας, αρκεί να εστιάσετε περισσότερο στην διαίσθησή σας.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα