Τα ζώδια της Δευτέρας 23 Απριλίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

ΚΡΙΟΣ:

Η Σελήνη σήμερα στον Λέοντα θα επηρεάσει την επικοινωνία σας αλλά και τα οικονομικά σας, γι’ αυτό και θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε αυτούς τους τομείς, στηριχτείτε στην καλή σας διάθεση ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις που θα βοηθήσει πολύ να διοχετεύσετε σωστά τα συναισθήματα που έχετε και να ισορροπήσετε την αυξημένη ευαισθησία που σας μεταφέρει η Σελήνη στο Λέοντα, ώστε να ισορροπήσετε την επικοινωνία αλλά και τις σχέσεις σας. Φροντίστε να βρείτε τον τρόπο να κινητοποιηθείτε για ζητήματα που σας απασχολούν ιδιαίτερα

με κοντινά σας πρόσωπα. Στα οικονομικά σας προσπαθήσετε να μη βιαστείτε και να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα αν μέχρι τώρα δεν έχετε κατασταλάξει πάνω σε αυτά, επανεξετάστε προτάσεις ή επενδύσεις γενικότερης φύσεως. Έχετε ανάγκη από μία ανανέωση ώστε να βάλετε τα πράγματα σε τάξη σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Ισορροπήστε τη διάθεσή σας κάτω από τη Σελήνη στον Λέοντα, έχετε αρκετή ζωτικότητα ώστε να πετύχετε τους στόχους σας, απλά θα πρέπει να φροντίσετε να είστε αρκετά προσεκτικοί με τη διάθεσή σας, ασχοληθείτε με θέματα τα οποία θέλετε να προχωρήσετε αλλά και να προγραμματίσετε σωστά, ιδιαίτερα αν αφορά το σπίτι σας αλλά και τα επαγγελματικά σας, που χρειάζονται ακόμα αρκετή από την ενέργειά σας και μία θετική στάση σας βοηθήσει ουσιαστικά σήμερα για να μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα στις τρέχουσες υποθέσεις σας. Μπορείτε να επικεντρωθείτε καλύτερα στο στόχο σας και να εστιάσετε σε όσα πρέπει να ολοκληρώσετε το διάστημα αυτό που ακόμα και αν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό θα σας οδηγήσει σε πολύ καλά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα τονίζει την επικοινωνιακή σας ικανότητα όπως και την κοινωνικότητά σας, που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να προχωρήσετε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν και ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας, με αισιόδοξη διάθεση θα καταφέρετε να ξεπεράσετε δυσκολίες μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, εστιάστε στην καλή συνεργασία με τους άλλους. Στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα χρησιμοποιήστε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και αναπτύξτε μεγαλύτερη κατανόηση μεταξύ σας, σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να εστιάσετε σε σημαντικά θέματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η Σελήνη στο Λέοντα τονίζει οικογενειακά αλλά και οικονομικά σας ζητήματα που θα σας απασχολήσουν, αν θέλετε να προχωρήσετε κάποιο οικονομικό σας ζήτημα που σας απασχολεί ή να ξεκινήσετε κάτι πάνω στον τομέα των οικονομικών σας, συμβουλευτείτε άτομα που μέσω καλών σύμβουλων θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα. Κάποιες δυσκολίες μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να υπάρξουν αν δεν προσπαθήσετε να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας μέσα σε συζητήσεις, ιδιαίτερα για ότι αφορά τα οικονομικά σας καλό θα ήταν να αποφύγετε τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργούν καθαρά από τις αντίθετες απόψεις που μπορεί να υπάρχουν. Προωθήστε τα σχέδια σας αλλά δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε σημαντικά ζητήματα αυτή τη περίοδο που χρειάζονται αρκετή προσπάθεια από μέρους σας.

ΛΕΩΝ:

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας έχετε την απαραίτητη αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα που θα σας βοηθήσει ουσιαστικά ώστε να κινήσετε καλύτερα καταστάσεις, ιδιαίτερα μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, επανεκτιμήστε τις σχέσεις σας και προσπαθήστε σήμερα να βελτιώσετε τους δεσμούς σας με κοντινά σας πρόσωπα αλλά και να χειριστείτε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά σας χρησιμοποιήστε την αποφασιστικότητα σας για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, θα κερδίσετε περισσότερα σήμερα αν προσπαθήσετε με περισσότερη σταθερότητα να χειριστείτε σημαντικά θέματα. Αν επιθυμείτε να κάνετε μία ανανέωση, είναι μία καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αλλά και άτομα που αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Με την Σελήνη να παραμένει στο Λέοντα θα χρειαστεί να μιλήσετε πιο ουσιαστικά για όσα θέματα υπάρχουν σε σχέσεις, κινηθείτε πιο διαλλακτικά, ώστε να καταλάβετε περισσότερο τις απόψεις των άλλων και να κινηθείτε σε μία πιο ήρεμη στρατηγική που θα βοηθήσει πολύ τις σχέσεις σας και θα ισορροπήσει τη μέρα σας. Στα οικονομικά σας καλό είναι σήμερα να προσπαθήσετε να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, με μεγαλύτερη ευελιξία μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα ζητήματα που σας απασχολούν, και με έχετε αρκετή αισιοδοξία θα μπορέσετε να κινηθείτε με ένα πιο σταθερό τρόπο για να πετύχετε όσα επιθυμείτε. Μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα την πορεία εκκρεμοτήτων που έχετε, αρκεί να εξετάσετε εξαρχής κάποια ζητήματα που σας έχουν δυσκολέψει.

ΖΥΓΟΣ:

Η Σελήνη στο Λέοντα σας μεταδίδει αρκετή κοινωνικότητα και με μία θετική διάθεση μπορείτε να πετύχετε αρκετά σήμερα, η καλή επικοινωνία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε αρκετά σε προσωπικό επίπεδο αλλά και μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Η ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας είναι πολύ σημαντική όπως η ψυχολογική σας ισορροπία και σήμερα καλό είναι να εστιάσετε σε αυτή, φροντίστε περισσότερο την υγεία σας ώστε να αποβάλλετε το άγχος που μπορεί να έχετε, εξετάσετε καλύτερα την πορεία οικονομικών σας ζητημάτων, φροντίστε να τακτοποιήσετε έγγραφα που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα και να ξεκαθαρίσετε οποιαδήποτε ζητήματα πριν προχωρήσετε, συμβουλευτείτε άτομα τα οποία εμπιστεύεστε αν κάτι δεν σας φαίνεται ξεκάθαρο ή χρειάζεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει τα επαγγελματικά σας και καλό είναι να εστιάσετε σε όσα έχετε ήδη προγραμματίσει παρά σε νέα σχέδια ώστε να μην αγχωθείτε αργότερα, προσπαθήστε να είστε όσο πιο αποδοτικοί γίνεται, η καλή επικοινωνία με τους άλλους αλλά γενικότερα σε ότι αφορά την καριέρα σας θα σας βοηθήσει να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, ακόμα και αν κάποια πράγματα σας δυσκολεύουν η σωστή αντιμετώπισή τους θα σας βοηθήσει ώστε να έχετε θετικά αποτελέσματα. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τα σχέδιά σας. Στις προσωπικές σχέσεις προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν, η βελτίωση των σχέσεων σας είναι πολύ σημαντική.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Με την Σελήνη σήμερα στο Λέοντα μοιραστείτε αρκετό από το χρόνο σας με άτομα που αγαπάτε, αφιερώστε χρόνο στις δραστηριότητες που τελευταία έχετε αμελήσει και στις σχέσεις σας που σήμερα μπορούν να ανανεωθούν, μέσω της καλής διάθεσης μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά πράγματα εστιάζοντας στην καλή επικοινωνία με όσους αγαπάτε. Στα επαγγελματικά σας αναλογιστείτε πόσα έχετε καταφέρει αλλά και να αποφύγετε να εστιάσετε σε όσα ακόμα είναι σε εκκρεμότητα, προσπαθήστε με μία θετική οπτική να δείτε όσα θέματα ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Προσπαθήστε σήμερα να σταθεροποιήσετε νέα σχέδια που έχετε, αντιμετωπίστε τους άλλους με μία πιο σοβαρή αλλά και αποτελεσματική στάση που θα βοηθήσει στην καλή προώθηση των σχεδίων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Με την Σελήνη σήμερα στο Λέοντα αρκετά ζητήματα θα απασχολήσουν το μυαλό σας και καλό είναι να είστε προσεκτικοί στην αντιμετώπιση που θα έχετε προς τους άλλους, να είστε ανοιχτοί σε νέες δυνατότητες και προσπαθήστε να ισορροπήσετε σήμερα τα συναισθήματά σας που θα είναι καταλυτικά για αρκετά ζητήματα. Οικονομικά θέματα και ιδιαίτερα εκκρεμότητες μπορούν να σας απασχολήσουν όπως και οικογενειακά ζητήματα που σήμερα μπορείτε με ευκολότερο τρόπο να βρείτε διέξοδο και το σωστό τρόπο αντιμετώπισης αρκετών θεμάτων, το σημαντικό είναι να είστε συναισθηματικά ήρεμοι ιδιαίτερα σε αποφάσεις. Στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα αποβάλλετε το άγχος, προσπαθήσετε όσο μπορείτε να προσεγγίσετε σημαντικά θέματα με περισσότερη υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η Σελήνη σας μεταδίδει αρκετή αποδοτικότητα ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας που μπορεί σήμερα να σας δυσκολέψει, όμως μπορείτε να χειριστείτε αρκετά ζητήματα με περισσότερη αποφασιστικότητα ώστε να φτάσετε εκεί όπου επιθυμείτε. Μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας, φροντίστε να αποκτήσετε περισσότερη ψυχική ηρεμία και να εναρμονίσετε τις σκέψεις σας πριν προχωρήσετε θέματα που σας απασχολούν, περάστε περισσότερο χρόνο μαζί με άτομα που είναι σημαντικά για σας και συζητήστε ζητήματα που σας απασχολούν με όσους αγαπάτε δείχνοντας τους με αυτό τον τρόπο πόσο σημαντικοί είναι για σας.

ΙΧΘΥΕΣ:

Προσπαθήστε να εναρμονίσετε τις σχέσεις σας, βοηθήστε τους άλλους να σας κατανοήσουν περισσότερο, επικεντρωθείτε σε σημαντικά σημεία που υπάρχουν και στις δυσκολίες στις σχέσεις σας με περισσότερη εσωτερική ηρεμία, θα μπορέσετε να επιλύσετε οποίες διαφορές ή εντάσεις υπάρχουν σήμερα. Είναι καλό να βάλετε τις σωστές προτεραιότητες ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών και οικονομικών σας για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να ξεπεράσετε ευκολότερα εμπόδια σε αυτούς τους τομείς. Εστιάσετε περισσότερο στην καριέρα σας και στους στόχους σας και να διαμορφώσετε το μέλλον που θέλετε για σας, εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε αρκετά ζητήματα.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα