«Τα Φιλαράκια»: Ρέιτσελ, Μόνικα και Τζόι βγάζουν selfie, 25 χρόνια μετά

Ξαναβρέθηκαν – εκτός οθόνης – τρεις από τους διάσημους πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς «Τα Φιλαράκια» (Friends).

Μιλάμε για την Τζένιφερ Άνιστον, την Κόρτνεϊ Κοξ και τον Ματ Λε Μπλανκ, οι οποίοι βρέθηκαν μαζί του βράδυ του Σαββάτου.

http://

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A rare night

and I love it.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις 6 Οκτ, 2019 στις 12:05 πμ PDT

Το γεγονός μοιράστηκε η 55χρονη Κοξ με μία φωτογραφία στο Instagram.Στην λεζάντα γράφει: «Μία σπάνια νύχτα».Μπορεί η Ρέιτσελ και η Μόνικα να είναι κολλητές φίλες εντός και εκτός οθόνης, όμως στην πραγματική ζωή δεν βλέπουν πολύ συχνά τον Τζόι.Όλοι τώρα περιμένουν την ενδεχόμενη επανένωση και επιστροφή της παρέας από τα Φιλαράκια και στη μικρή οθόνη.25 χρόνια «Φιλαράκια» Στα τέλη Σεπτέμβρη, συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την ημέρα που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της sitcom σειράς από το NBC.http://Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Celebrating a Thursday night 25 years ago. Thank you to all of our loyal fans across the world. You’ve certainly been there for us! ♥️♥️♥️♥️♥️ I love these guys! @_schwim_ @lisakudrow @mleblanc #seriouslyjen? #youtoomatthew #friendsΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις 19 Σεπ, 2019 στις 9:22 πμ PDT

Ο Μάθιου Σουίμερ, η Κούρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου και ο Ματ Λε Μπλανκ μοιράστηκαν όλοι την ίδια φωτογραφία με την παρέα των έξι φίλων στους λογαριασμούς τους στο Instagram, για να τιμήσουν την ξεχωριστή για αυτούς επέτειο. Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μάθιου Πέρι δεν έχουν λογαριασμούς στο Instagram.

Η Κοξ είχε γράψει: «Γιορτάζουμε μία βραδιά Πέμπτης πριν από 25 χρόνια. Ευχαριστώ όλους τους πιστούς fans σε όλον τον κόσμο. Ήσασταν πάντα στο πλευρό μας».

Στη δική της δημοσίευση, η Φοίβη είχε γράψει ότι μπορεί οι ηθοποιοί της σειράς να είναι σε διαφορετικά μέρη, αλλά παραμένουν δεμένοι.

Τέλος, ο Τζόι είχε σχολιάσει την επέτειο λέγοντας: «Σαν να ήταν χτες. Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές».

Keywords
Τυχαία Θέματα