Πέτσας κατά Τσίπρα για Μεταναστευτικό: Γκάφα είναι να μην ξέρεις ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις δηλώσεις του για την επανίδρυση του υπουργείου Μετανάστευσης εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας .

«Γκάφα είναι να μην ξέρεις ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. Γκάφα είναι να μην ξέρεις ότι η Μυτιλήνη και η Λέσβος είναι το ίδιο νησί. Γκάφα είναι να λένε οι υπουργοί

σου ότι οι μετανάστες «λιάζονται» πριν «εξαφανιστούν» σημειώνει ο κ. Πέτσας για να προσθέσει.

«Δεν είναι όμως απλά μια ακόμη γκάφα, να σε ερευνά η OLAF για κακοδιαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων».

Όπως λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,  η σημερινή Κυβέρνηση υλοποιεί ένα συνεκτικό Σχέδιο για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

«Και παρεμβαίνει με αίσθημα ευθύνης όπου χρειάζεται. Ιδίως μάλιστα όταν το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό διογκώνεται σε συνθήκες γεωπολιτικής αστάθειας στην περιοχή».

Σχόλια Τσίπρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε με αιχμηρό τρόπο νωρίτερα στην κατάργηση του υπουργείου μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου:

«Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Μητσοτάκη που του πήρε τελικά μόνο έξι μήνες και εφτά μέρες για να καταλάβει το μπάχαλο που δημιούργησε στο προσφυγικό και πόσο γκάφα ολκής ήταν η απόφασή του να καταργήσει το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στη χώρα με τις μεγαλύτερες ροές προσφύγων και μεταναστών σε όλη την Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα