Μηνιαίο ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

Αυτό το μήνα η Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής αλλάζουν ζώδιο και πραγματοποιείται η μερική έκλειψη Ήλιου στις 15 του μήνα στον Υδροχόο, κάνοντας το Φεβρουάριο αρκετά ενδιαφέρον και ένα μήνα με αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές, γι’ αυτό θα χρειαστεί όλοι να κινηθούμε όσο πιο προσεχτικά γίνεται σε όσα θέλουμε να κάνουμε.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 11 Φεβρουαρίου, στην καλύτερή της θέση, επηρεάζοντας αρκετά τα μεταβλητά ζώδια, Ιχθύες,

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες θα επηρεαστείτε περισσότερο και θα έχετε με τη μεγαλύτερη εύνοια της Αφροδίτης.

Ο Ερμής στις 18 περνάει επίσης το ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζοντας επίσης εσάς που ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια και όσους φυσικά έχετε γενέθλιους πλανήτες αυτά. Ο Ερμής στους Ιχθύες δεν βρίσκεται στην καλύτερη του θέση και έτσι θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί σε αποφάσεις, επαγγελματικές συναλλαγές και οικονομικά ζητήματα.

Στις 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η μερική έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, επηρεάζει αρκετά τα σταθερά ζώδια, Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκόρπιοι είστε εσείς οι οποίοι θα πρέπει να κινηθείτε πιο προσεχτικά σε νέα ξεκινήματα, σχέσεις και επαγγελματικά.

Κριός

Αυτό το μήνα η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύες επηρεάζοντας αρκετά τον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις σας, είναι σημαντικό για σας να προσπαθήσετε όσο γίνεται το Φεβρουάριο να κάνετε έναν απολογισμό πάνω σε αυτά που πραγματικά θέλετε από την ερωτική σας ζωή. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να ξεκινήσετε νέες σχέσεις μέσα σε αυτό το μήνα, καλό είναι να σκεφτείτε καλά τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε.

Ταύρος

Αυτό το μήνα ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύες και είναι μία ευνοϊκή περίοδο ώστε να βελτιώσετε θέματα που υπάρχουν σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις αλλά και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Μπορείτε πλέον να διευρύνετε την οπτική σας γωνία και να δείτε καλύτερα ποιες είναι οι πραγματικές σας επιθυμίες και τι ακριβώς θέλετε από μία σχέση.

Δίδυμοι

Το Φεβρουάριο ο κυβερνήτης σας ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες από τις 18 του μήνα και προσπαθήστε ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματα να κινηθείτε πιο διαλλακτικά, αν δουλεύετε σε κάποια επιχείρηση με πολλά άτομα θα πρέπει να φροντίσετε αρκετά την επικοινωνία σας και γενικότερα να βάλετε στην καθημερινότητά σας περισσότερη οργάνωση ώστε να καταφέρετε τους στόχους που έχετε βάλει.

Καρκίνος

Αυτό το μήνα στηριχτείτε στην αυτοπεποίθησή σας αλλά και γενικότερα επενδύστε στην αισιοδοξία σας, ώστε να προχωρήσετε καλύτερα θέματα τα οποία μπορεί να σας δυσκολέψουν, αποφύγετε να κάνετε νέα ξεκινήματα αν δεν είστε έτοιμοι σε επαγγελματικά σας ζητήματα, αλλά και στις σχέσεις σας καλό είναι να κινηθείτε συντηρητικά και να σκεφτείτε περισσότερο πριν αρχίσετε κάτι νέο αυτή την περίοδο.

Λέων

Αυτό το μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στις 11 του μήνα στους Ιχθύες επηρεάζοντας αρκετά την ψυχολογία σας αλλά και τον τρόπο που βλέπετε μέχρι τώρα την ερωτική σας ζωή, αποφύγετε να εστιάσετε σε περασμένες καταστάσεις και γενικότερα να αναλύετε υπερβολικά θέματα που καλά γνωρίζετε πως όντως έχουν. Γενικότερα εστιάστε σε αυτό που πραγματικά θέλετε και προτιμήστε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι αισθάνεστε μόνοι σας, παρά να ανοίξετε τέτοιου είδους συζητήσεις με τρίτους.

Παρθένος

Η Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής αυτό το μήνα περνάνε στο ζώδιο των Ιχθύων και είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να μπορέσετε να επανεξετάσετε καλύτερα θέματα σχέσεων αλλά και όσα επιθυμείτε από τη συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να κινηθείτε αυτό το μήνα ήρεμα, η εσωτερική σας ένταση μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα όχι μόνο μέσα σε σχέσεις αλλά και γενικότερα στην επικοινωνία σας.

Ζυγός

Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη όπως και ο Ερμής αυτό το μήνα περνάει στους Ιχθύες επηρεάζοντας αρκετά τον τομέα των εργασιακών σας αλλά και την υγεία σας. Βάλτε προτεραιότητα αυτή την περίοδο να αποφύγετε το άγχος και γενικότερα να εστιάσετε περισσότερο σε όσα θέλετε να πετύχετε, όμως χωρίς αυτό να σας απομυζεί όλη σας την ενέργεια. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους μην το ξεχνάτε.

Σκορπιός

Αυτό το μήνα ο κυβερνήτης σας ο Άρης σας ωθεί να διεκδικήσετε όσα θέλετε να πετύχετε και να δουλέψετε περισσότερο για να καταφέρετε τους στόχους σας, όμως θα χρειαστεί να κινηθείτε με αρκετή προσοχή ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες για σας, όμως θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά, καλό είναι να αποφύγετε να αναλάβετε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να φέρετε εις πέρας, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας.

Τοξότης

Το πέρασμα της Αφροδίτης αλλά και του Ερμή αυτό το μήνα στους Ιχθύες περιπλέκει κάπως τα πράγματα για σας και θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Αυτό το μήνα μην εμπιστευτείτε άτομα τα οποία δεν γνωρίζετε καλά και γενικότερα αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις. Προσπαθήστε να εστιάσετε καλύτερα στα σχέδια που έχετε και γενικότερα σε ότι θέλετε να κάνετε.

Αιγόκερως

Το Φεβρουάριο η Αφροδίτη που περνάς στους Ιχθύες θα σας δώσει το προβάδισμα μέσα στις σχέσεις σας, μπορείτε να διορθώσετε αρκετές καταστάσεις αλλά και να διαχειριστείτε καλύτερα την επικοινωνία σας, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τρίτους. Προσπαθήστε να είστε πιο διπλωματικοί όπου πρέπει, έτσι και αλλιώς μπορείτε να ελιχθείτε με καλύτερο τρόπο απέναντι σε όσα σας έχουν δυσκολέψει μέχρι τώρα.

Υδροχόος

Αυτό το μήνα προσπαθήστε να κινηθείτε με αρκετή σταθερότητα αλλά και μεθοδικότητα που θα σας φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας ευνοείται η εξέλιξή σας και μπορείτε να πετύχετε αρκετά, αρκεί να εστιάσετε στους στόχους σας και να επιδιώξετε τη βελτίωση σας σε όσα έχετε ξεκινήσει μέχρι τώρα. Είναι ιδανική στιγμή με την Αφροδίτη που εισέρχεται στους Ιχθύες στις 11/02, επηρεάζοντας τον οίκο των οικονομικών σας, να κάνετε έναν απολογισμό και γενικότερα να σκεφτείτε πράγματα ή κινήσεις που έχετε κάνει μέχρι τώρα σε αυτό τον τομέα.

Ιχθύες

Αυτό το μήνα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας βελτιώνοντας έτσι αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις, όχι μόνο τις ερωτικές αλλά και σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα μπορούν να βελτιωθούν όπως και επαγγελματικά σας ζητήματα. Γι’ αυτό προσπαθήστε όσο μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα καταστάσεις που υπάρχουν, συναντήσεις αλλά και συζητήσεις με άτομα τα οποία μπορεί να είχατε απομακρυνθεί ευνοούνται αυτό το μήνα και μπορούν να σας φέρουν θετικά αποτελέσματα.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα