Ήρθαν τα Χριστούγεννα στην ΙΚΕΑ [βίντεο]

Τα Χριστούγεννα είναι μια κατ'εξοχήν οικογενειακή γιορτή. Αυτό, όμως, που κάνει την ημέρα των Χριστουγέννων περισσότερο ξεχωριστή είναι η συνεύρεση όλων των αγαπημένων μας προσώπων, σε ένα κλίμα γιορτινό, γεμάτο ζεστασιά και αγάπη.

Και αυτήν ακριβώς τη μοναδικότητα εξυμνεί η ΙΚΕΑ στο νέο της σποτ που δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ από την εταιρεία

Ogilvy.

Το ζεστό και συγκινητικό μήνυμα που προσπαθεί να περάσει η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία οικιακού εξοπλισμού που φέτος γιορτάζει τα 75 της χρόνια είναι πως τη μεγαλύτερη σημασία έχει όχι το «που» και το «πως» αλλά το «με ποιους».

Για παράδειγμα μπορεί τις γιορτινές αυτές μέρες βρίσκεσαι να δίπλα στην οικογένεια σου ή παρέα με φίλους. Μπορεί φέτος κάποιος να λείπει από το γιορτινό τραπέζι ή αντιθέτως να έχει προστεθεί κάποιο νέο μέλος… Ο τρόπος που καθένας από εμάς γιορτάζει τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικός.

Στο βίντεο βλέπουμε «διαφορετικά» οικογενειακά τραπέζια , που όμως όλα ως αφετηρία έχουν την αγάπη και την φροντίδα. Γιατί η ΙΚΕΑ θέλει να υπενθυμίσει πως σημασία δεν έχει να περάσεις τα «ιδανικά Χριστούγεννα» αλλά τα Χριστούγεννα που για σένα είναι μοναδικά.

Και επειδή οι πιο όμορφες ημέρες του χρόνου είναι πιο κοντά από όσο νομίζουμε η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, φέρνει τα Χριστούγεννα στο σπίτι μας και παρουσιάζει τα νέα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα πάντα σε προσιτές τιμές, που έρχονται να δημιουργήσουν ένα ιδανικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό στον χώρο μας, με έντονα χρώματα, βελούδινες υφές και λαμπερά χρυσά στοιχεία.

Με δύο λαμπερές συλλογές διακόσμησης, υλικά περιτυλίγματος για τα δώρα, και νόστιμες λιχουδιές και κεράσματα (καθώς και τα υλικά τους για να τα φτιάξετε μόνοι σας), η ΙΚΕΑ έχει όλα όσα χρειάζεστε για να φέρετε τις γιορτές στο σπίτι σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ήρθαν, Χριστούγεννα, ΙΚΕΑ [βίντεο],irthan, christougenna, ikea [vinteo]