Από 13.400€ η νέα ειδική έκδοση Alfa Romeo Mito Urban

Γράφει ο Φίλιππος Ντάσκας*

Νέα έκδοση ανακοίνωσε η Alfa Romeo για το -προσφάτως ανανεωμένο- premium σουπερμίνι της, τη Mito.

Η νέα Mito Urban, προικίζεται από την ιταλική φίρμα με έξτρα εξοπλισμό και αισθητικές παρεμβάσεις μέσα κι έξω, με στόχο τη διατήρηση της φρεσκάδας της σε μια

ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία!

Στο βασικό εξοπλισμό της, η νέα Alfa Romeo Mito Urban διαθέτει σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 5 ιντσών (με συνδεσιμότητα Bluetooth και USB), αισθητήρες παρκαρίσματος, air-condition, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, cruise control, αεροτομή, χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και τιμόνι με χειριστήρια.

Εξωτερικά, η νέα Mito Urban διατηρεί το στυλ που έκανε το μοντέλο να ξεχωρίσει, χάρη και στα στοιχεία όπως τη γρίλια εμπνευσμένη από τη Giulia και τη Stelvio, ενώ οι νέες λεπτομέρειες προσδίδουν έναν ακόμα πιο έντονο και επιβλητικό urban χαρακτήρα. Ο νέος σχεδιασμός πέντε οπών στις ζάντες αλουμινίου, οι σατινέ χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές και η χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης δημιουργούν ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Μικρές παρεμβάσεις δημιουργούν αντίστοιχο κλίμα και στην καμπίνα, όπως το μαύρο ματ ταμπλό, τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και το ασπρόμαυρο λογότυπο αποκαλύπτουν την μυστηριώδη «ψυχή» του Mito Urban.

Παρά τον έξτρα εξοπλισμό, η νέα έκδοση ξεκινά από τα 13.400€ με τον βενζινοκινητήρα 1.4 των 78 ίππων και από τα 16.600€ με τον εξαιρετικό κινητήρα πετρελαίου MultiJet 1.300 κυβικών και 95 ίππων. Διαθέσιμη για τη νέα έκδοση και προνομιακή χρηματοδότηση με στόχο την πιο εύκολη απόκτηση της σπέσιαλ Mito.

*Ntokoumenta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα