ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προχωρούν στα πλέι οφ προς τους ομίλους του Champions League

Η ΑΕΚ λύγισε τη Σέλτικ (2-1) στο «καυτό» ΟΑΚΑ και με αντίπαλο τη Βίντι στα πλέι οφ «κλειδώνει» την πρόκριση στους ομίλους του Champions League! Γκάλο και Λιβάια τα γκολ!

Η κλήρωση με τη Σέλτικ δεν έδινε τον τίτλο του φαβορί στην ΑΕΚ. Της έδινε καλές πιθανότητες για να προκριθεί όμως και ακριβώς αυτό έγινε!

Μπροστά σε περίπου 40.000 οπαδούς της, οι οποίοι ήταν συγκλονιστικοί

από την... προθέρμανση ως το τελευταίο σφύριγμα, η πρωταθλήτρια νίκησε τους Σκωτσέζους με 2-1, σκοράροντας νωρίς σε κάθε ημίχρονο με τους Γκάλο και Λιβάια.

Έτσι, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος έδωσε τη δυνατότητα στον Αλμπάνη να κάνει το ντεμπούτο του, πήρε το εισιτήριο για τα play-off! Και το πήρε με τον Τσιγκρίνσκι να απουσιάζει και από τα δύο ματς, με τον Μπογέ να απουσιάζει και από τα δύο ματς, με τον Μάνταλο να παίζει μόνο ένα 20λεπτο, με τον Λόπες να μην παίζει καν στη ρεβάνς, με τον Γαλανόπουλο να μην είναι διαθέσιμος λόγω της άδικης αποβολής του στη Σκωτία. Κι όμως, η ΑΕΚ νίκησε όλα τα προβλήματα και φορτσάρει για ομίλους!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση κέρδισε και ο ΠΑΟΚ που άντεξε στη Μόσχα (0-0) και πήρε την τεράστια πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League απέναντι στη Σπαρτάκ.

Το «ασπρόμαυρο» τρένο συνεχίζει αήττητο την πορεία του στην Ευρώπη με στόχο να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια παλικαρίσια, πέραν των συνηθισμένων, εμφάνιση, με καρδιά, ψυχή, πάθος. Μια εμφάνιση που δίνει το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να συνεχίσει να ονειρεύεται. Το νέο του ραντεβού την άλλη Τρίτη το βράδυ, είτε σε Λισαβώνα, είτε σε Κωνσταντινούπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα