Tα ζώδια της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

Το εξάγωνο Σελήνης-Κρόνου σήμερα ισορροπεί την ενέργεια της Σελήνης που βρίσκεται στο Σκορπιό, η οποία τονίζει το συναισθηματισμό, τις επιθυμίες αλλά και τη διαίσθηση. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα ισορροπώντας τα συναισθήματα και μας βοηθάει να εστιάσουμε σε όσα θέλουμε να βελτιώσουμε και σε αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε. Όλα μπορούν να κυλήσουν καλύτερα σήμερα σε οικονομικά ζητήματα αλλά και σχέσεις.

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού τονίζοντας το ένστικτο και τη διαίσθησή σας που σήμερα μπορείτε να

χρησιμοποιήσετε ουσιαστικά για να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά σας ο Κρόνος σε εξάγωνο με την Σελήνη θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε σωστότερα άτομα και καταστάσεις και να έχετε την αρμόζουσα συμπεριφορά απέναντι στους άλλους, μέσω της ειλικρίνειας μπορείτε να έχετε καλές συνεργασίες, αρκεί να απευθυνθείτε σε όσους έχουν θετική διάθεση σήμερα.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, σχέσεις με κοντινά πρόσωπα, επαγγελματικά Προσοχή σε: Καριέρα, σπίτι Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 2

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα έχει περάσει απέναντι σας στο ζώδιο του Σκορπιού τονίζοντας αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας που θα σας απασχολήσουν αρκετά, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας κινηθείτε προσεκτικά σε νέα σχέδια αλλά και με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου. Προσπαθήστε σήμερα να εστιάσετε στη σωστή επικοινωνία, στις επαφές σας με τους άλλους και να είστε προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με έγγραφα ή νομικά ζητήματα.

Ευνοούνται: Καριέρα, οικονομικά

Προσοχή σε: Ταξίδια, νομικά θέματα, έγγραφα Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 1

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Σκορπιό βοηθάει να σκεφτείτε ουσιαστικά πώς να προχωρήσετε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας αλλά και τα επαγγελματικά σας σχέδια, έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης ώστε να κάνετε νέα πράγματα που θέλετε. Αυτό που θα πρέπει σήμερα να αποφύγετε είναι ιδιαίτερα το άγχος σας αλλά και να φροντίζετε περισσότερο τον τομέα των οικονομικών σας.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, τακτοποίηση εγγράφων

Προσοχή σε: Οικονομικά, έξοδα Τυχεροί αριθμοί: 15, 6, 4, 20

Καρκίνος

Η Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να σας κάνει πιο δημιουργικούς αλλά και συναισθηματικούς ταυτόχρονα, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να έχετε την απαραίτητη εγρήγορση και αποφασιστικότητα για να προχωρήσετε θέματα αλλά και πιο διαλλακτικοί στη συνεργασία σας με τους άλλους. Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες από δω και πέρα και ιδιαίτερα να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, δάνεια

Προσοχή σε: Συνεργασίες, σχέσεις Τυχεροί αριθμοί: 16, 7, 1, 24

Λέων

Η Σελήνη στο Σκορπιό σας ευαισθητοποιεί αρκετά και γι’ αυτό σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σας δυσκολέψουν σήμερα, αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, δεν έχετε την απαραίτητη ψυχολογία αλλά και την απαραίτητη σταθερότητα για να τηρήσετε υποσχέσεις. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και αποφύγετε να ανοιχτείτε σε τρίτους.

Ευνοούνται: Φιλίες, συνεργασίες, σχέσεις Προσοχή σε: Εργασία, υγεία Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 6, 20

Παρθένος

Η Σελήνη στο Σκορπιό βοηθάει αρκετά την επικοινωνία σας, μπορείτε να βρείτε τον τρόπο ώστε να πλησιάσετε περισσότερο αγαπημένα σας πρόσωπα και στα επαγγελματικά σας η διαίσθησή σας σας βοηθάει ώστε να προχωρήσετε με μεγαλύτερη ηρεμία αλλά και σταθερότητα, όπως και στα οικονομικά σας αρκετά πράγματα μπορούν να βελτιωθούν μέσα από την προσωπική σας προσπάθεια.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία, καριέρα Προσοχή σε: Δημιουργία, ερωτικά, φιλίες Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 1

Ζυγός

Η Σελήνη στον Σκορπιό τονίζει τον τομέα των οικονομικών σας αλλά και θέματα που σχετίζονται με τα συναισθηματικά σας και σε αυτούς τους τομείς να είστε προσεχτικοί σήμερα, μπορεί να έχετε νέες προτάσεις που θα πρέπει να σκεφτείτε αρκετά πριν προχωρήσετε. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας απέναντι στους άλλους, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να κοιμηθείτε ήρεμα σήμερα και να αποφύγετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, ταξίδια, εκπαίδευση Προσοχή σε: Καριέρα, σπίτι Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 8

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σας και αρκετά σας απασχολούν, σημαντικό είναι να αποφύγετε το άγχος ιδιαίτερα για νέα σχέδια τα οποία έχετε και θέματα τα οποία ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Φροντίστε να κινηθείτε με θετική διάθεση σήμερα που θα βοηθήσει γενικότερα τη μέρα σας, όπως και την καλύτερη επικοινωνία σας με τους άλλους και την σωστή διαχείριση οικονομικών ζητημάτων.

Ευνοούνται: Οικονομικά, σπίτι Προσοχή σε: Επικοινωνία, ταξίδια, νέα σχέδια Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 1

Τοξότης

Η Σελήνη στο Σκορπιό σας βοηθάει να διαχειριστείτε καλύτερα θέματα του παρελθόντος και εκκρεμότητες που υπάρχουν, θα πρέπει φυσικά όμως να είστε αρκετά προσεκτικοί σε οικονομικά σας ζητήματα και να αποφύγετε αυτή την περίοδο τα έξοδα. Είναι σημαντικό να κινηθείτε σήμερα με σταθερή ψυχολογία, να μιλήσετε περισσότερο με τους άλλους ιδιαίτερα για επαγγελματικά σας σχέδια που μπορείτε να βοηθηθείτε από νέες επαφές.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, σχέσεις, συνεργασίες Προσοχή σε: Οικονομικά, έξοδα, δάνεια Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα θα τονίζει αρκετά επαγγελματικά σας θέματα και τις επαφές σας με τρίτους, βοηθώντας σας να βρείτε την κατάλληλη στρατηγική ώστε να ξεπεράσετε εμπόδια που υπάρχουν, το σημαντικό βέβαια είναι ο τρόπος που θα κινηθείτε και που θα εκδηλώσετε τις προθέσεις σας απέναντι στους άλλους. Γενικότερα προσέξτε τις συναλλαγές σας και την επικοινωνία σας στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας.

Ευνοούνται: Οικονομικά, εργασία, υγεία Προσοχή σε: Σχέσεις, συνεργασίες Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 2

Υδροχόος

Η Σελήνη στο Σκορπιό θα σας βοηθήσει να δείτε κάποια πράγματα διαφορετικά σήμερα και σημαντικό είναι να διαχειριστείτε σωστά νέες ευκαιρίες που έρχονται, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, προχωρήσετε με βάση όσα επιθυμείτε αλλά και όσο μπορούν να σας δώσουν τα αποτελέσματα που ζητάτε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι γενικότερα την επαφή σας με τρίτα πρόσωπα, αποφύγετε να εμπιστευτείτε τρίτους αν δεν είστε βέβαιοι ότι το αξίζουν.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, ερωτικά Προσοχή σε: Εργασία, υγεία Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 3

Ιχθύες

Η Σελήνη στο Σκορπιό τονίζει αλλαγές που έρχονται για σας, νέα σας σχέδια αλλά και γενικότερα θέματα τα οποία πρέπει πλέον να προχωρήσετε, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις είναι σημαντικό σήμερα να προσπαθήσετε να μιλήσετε περισσότερο με άτομα που αγαπάτε, ώστε να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας αλλά και το άγχος σας που μπορεί να έχετε για οικονομικά σας ζητήματα, όπως και στα επαγγελματικά σας, όλα χρειάζονται να γίνουν με προσοχή το διάστημα αυτό.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, σπίτι Προσοχή σε: Ερωτικά, φιλίες, διασκέδαση Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 2

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα