Socialize your Business: Δωρεάν σεμινάρια Social Media και διαδικτύου στο Αίγιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με τίτλο «Socialize your Business: Τα Social Media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία» τη Δευτέρα, 23 Απριλίου στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.). Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του τουρισμού, του εμπορίου, της αγροτικής οικονομίας και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν θερμή.

Το σεμινάριο χαιρέτησε η Διευθύντρια

Επικοινωνίας της Ολυμπίας Οδού, που ήταν αποκλειστικός χορηγός των σεμιναρίων, κ. Σοφία Στάμου, η οποία είπε χαρακτηριστικά «Μετά την ολοκλήρωση του πλέον πολυπόθητου δρόμου της Κορίνθου-Πατρών, είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στη νέα φάση του έργου, στο νέο κοινό μας στόχο, που είναι η ενίσχυση των τοπικών οικονομιών και των τοπικών επιχειρήσεων. Σε αυτό το πλαίσιο στηρίζουμε τη δράση σεμιναρίων Socialize your Business με στόχο να δώσουμε γνώση στους νέους επιχειρηματίες να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους μαζικά και οικονομικά.»

Επίσης το σεμινάριο χαιρέτησε η Διευθύντρια Ανάπτυξης της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας iDialogue που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τα συγκεκριμένα σεμινάρια, η κ. Δέσποινα Γριβέα, η κ. Μαρία Τσουκαλά, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. καθώς και ο κ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Συνιδρυτής & Αντιπρόεδρος της InterMediaKT.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι εξής:

Δημήτρης Κονταράκης, Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant, Ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group και Κυριάκος Τσίγκρος: Senior Account Manager από την εταιρεία ContactPigeon.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.

Ο δεύτερος κύκλος πραγματοποιείται με την αποκλειστική χορηγία της Ολυμπίας Οδού, ενώ το σεμινάριο στο Αίγιο είχε την ευγενική υποστήριξη της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α και της Intermediakt.

Προσεχή Σεμινάρια:

Τετάρτη 16 Μαΐου, Ασπρόπυργος και Ελευσίνα

Δευτέρα 4 Ιουνίου, Κιάτο και Μέγαρα

Για τα επόμενα σεμινάρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την online φόρμα στην ιστοσελίδα των σεμιναρίων https://www.socializeyourbusiness.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα