«No Time to Die»: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Billie Eilish για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ

Το τραγούδι τίτλων για την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ με τη φωνή της Billie Eilish μόλις κυκλοφόρησε και όλοι μιλούν γι’ αυτό.

Το «No Time To Die», που έγραψε η 18χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό της, Finneas O'Connell, είναι μια δραματική μπαλάντα που μας προϊδεάζει ότι η νέα ταινία του θρυλικού

Βρετανού κατασκόπου θα κινείται γύρω από την προδοσία.

Το τραγούδι, διάρκειας 4 λεπτών, κυκλοφόρησε στο YouTube και σε άλλες πλατφόρμες για μουσική, ταυτόχρονα με το νέο τρέιλερ της ταινίας, που αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες του εξωτερικού τον Απρίλιο.

Η Billie Eilish είναι η νεότερη τραγουδίστρια που ηχογραφεί το τραγούδι τίτλων για τη σειρά των περιπετειών του Τζέιμς Μποντ.

Την παραγωγή του τραγουδιού υπογράφει ο Finneas O'Connell και την ενορχήστρωση έχουν κάνει οι Hans Zimmer και Matt Dunkley, ενώ κιθάρα παίζει κιθάρα ο βετεράνος Johnny Marr, πρώην κιθαρίστας των Smiths.

Η Billie Eilish αναμένεται να ερμηνεύσει το τραγούδι ζωντανά για πρώτη φορά την βραδιά της απονομής των Brit Awards στο Λονδίνο στις 18 Φεβρουαρίου, ενόψει της έναρξης της περιοδείας της στη Βόρεια Αμερική στις 9 Μαρτίου, αναφέρει η δισκογραφική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Μιλώντας στην τελετή των τελευταίων Γκράμι, τον Ιανουάριο, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δήλωσε πως ήταν πάντα ένας από τους στόχους της το να δουλέψει για τις ταινίες του πράκτορα 007. «Υποσυνείδητα και συνειδητά, προσπαθούσαμε όλη μας τη ζωή να γράψουμε ένα τραγούδι για τον Μποντ», είχε δηλώσει στο E! News.

Αν και μετράει μόνο λίγες ώρες στον «αέρα», το τραγούδι έχει πάνω από 3,6 εκατ. προβολές μόνο στο YouTube.

Keywords
Τυχαία Θέματα