Ξεκίνημα ηλεκτρικό και τελείωμα εκρηκτικό

19:16 1/10/2017 - Πηγή: efsyn
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ live-concert-.jpg Οι συναυλίες της εβδομάδας | dreamstime.com 01.10.2017, 18:34 | Ετικέτες: συναυλίες, rock, stoner, φεστιβάλ Συντάκτης: efsyn.gr

Με πολύ δυναμικά live μπαίνει ο Οκτώβρης προετοιμάζοντάς μας για έναν ακόμη όμορφο συναυλιακό χειμώνα. Αυτή την εβδομάδα το μενού είναι πολύ rock,

αλλά περιλαμβάνει και μία κυρία που μας περιμένει στο Ηρώδειο.

Η live περιπέτεια αυτής της εβδομάδας ξεκινάει την Πέμπτη με το ραντεβού Big Nose Attack και Noise Figures στο Gagarin 205. Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη Πέμπτη, αλλά ακυρώθηκε λόγω τεχνικών δυσκολιών. Οι δύο πολύ καλές ελληνικές μπάντες, όμως μας περιμένουν αυτή την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου.

Την ίδια ημέρα μία κυρία επισκέπτεται την Αθήνα ξανά. Ο λόγος για την σπουδαία βιολίστρια Vanessa Mae, η οποία έρχεται για ακόμη μία φορά στη χώρα μας και θα ξεσηκώσει το Ηρώδειο.

Την Παρασκευή ξεκινάει και η μεγάλη γιορτή της stoner-doom σκηνής, καθώς το Desertfest ανοίγει τις πύλες του στο Acro στην Πειραιώς. Το μενού της πρώτης ημέρας περιλαμβάνει τους : Saint Vitus, Orange Goblin, Church Of Misery, Stoned Jesus, Black Rainbows, Mos Generator, Mahakala, Bus

Για τους λάτρεις της ψυχεδέλειας η ομάδα του Κορμοράνου, η οποία γιορτάζει τα 15 της χρόνια, ετοιμάζει ένα μοναδικό live στο Gagarin την Παρασκευή.

Στη γιορτή συμμετέχουν : Acid Baby Jesus, Dollkraut, Man Duo, The Voyage Limpid Sound

Στο ΙΛΙΟΝ Plus η πολύ καλή τραγουδίστρια και ερμηνεύτρια Sofia Sarri ετοιμάζει μία συναυλία αφιερωμένη στον αγαπημένο της καλλιτέχνη, τον Jeff Buckley.

Το Σάββατο έρχεται η δεύτερη ημέρα του Desertfest Athens με εξαιρετικά δυνατές εμφανίσεις από τους : Graveyard, Planet Of Zeus, Colour Haze, Radio Moscow, Sadhus, Puta Volcano, Allochiria, Krause

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται δύο δικά της ξεχωριστά παιδιά, καθώς Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης εμφανίζονται το Σάββατο στο We.

Τέλος, στο Κύτταρο, η... παλιοπαρέα ξεκινάει πάλι τις ανατρεπτικές της εμφανίσεις. Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας υπόσχονται μία βραδιά τουλάχιστον νοσταλγική.

Διαβάστε όλες τις επερχόμενες εκδηλώσεις στην ατζέντα του efsyn city.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα τραγούδια της εβδομάδας 23/09 – 30/09 Ποιες μπάντες έριξαν αυλαία μέσα στο 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα