Τρεις θρύλοι αποτίουν φόρο τιμής σε έναν... μύθο

13:08 7/6/2018 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ buddy-guy-blues.jpg Buddy Guy, Jeff Beck και Keith Richards μαζί σε νέο τραγούδι για blues, αλκοόλ και Muddy Waters | (Photo by Amy Harris/Invision/AP) 07.06.2018, 13:05 | Ετικέτες: blues,
Rolling Stones, τραγουδιστές Συντάκτης: efsyn.gr

Τι κι αν είναι 82 ετών; Ο Buddy Guy συνεχίζει να τραγουδάει τα blues σαν μικρό παιδί και να κάνει την κιθάρα του να κλαίει, κάτι που αποδεικνύεται και στον πρόσφατο δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Σε ένα καινούργιο κομμάτι, όμως, «στρατολογεί» δύο άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες και κιθαρίστες για να φτιάξουν μία μίνι ντριμ τιμ σε ένα τραγούδι ωδή προς τα blues, το αλκοόλ και τον τεράστιο Muddy Waters.

«Εάν ο Muddy Waters ήταν εδώ μαζί μας θα είχαμε πιει όχι ένα, αλλά δέκα μπουκάλια» λέει ο Buddy Guy στο τραγούδι «Gognac».

Ο 82χρονος θρύλος των blues έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τους Rolling Stones, ενώ έχει δηλώσει ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι Muddy Waters, Howlin' Wolf, Ike and Tina Turner τους χρωστούν πολλά καθώς έμαθαν την λευκή Αμερική τι είναι τα blues.

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΗΠΑ-Γερμανία... μουσική συμμαχία Τα τραγούδια της εβδομάδας (28/05 – 03/06 2018) Νέος Iggy με συνεργασία έκπληξη
Keywords
Τυχαία Θέματα