Το... συνδικάτο μας περιμένει

17:28 1/11/2017 - Πηγή: efsyn
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ concert-live-.jpg Με Dream Syndicate, Dubioza Kolektiv και πολλά όμορφα live μπαίνει ο Νοέμβρης | dreamstime.com 01.11.2017, 17:14 | Ετικέτες: rock, pop, συναυλίες Συντάκτης: efsyn.gr

Υποδεχόμαστε

τον ενδέκατο μήνα του έτους με αναμονή για μία σπουδαία μπάντα. Η εμφάνιση των Dream Syndicate το Σάββατο δεσπόζει στη συναυλιακή ατζέντα της εβδομάδας, όπου περιλαμβάνονται πολλές όμορφες εμφανίσεις και συνεργασίες.

Όπως πάντα πληροφορίες για τα live πατώντας πάνω στα links

Αρχής γενομένης από την Πέμπτη όπου δύο πολύ καλές μπάντες της undeground σκηνής μας περιμένουν στο ΙΛΙΟΝ Plus. Οι She Tames Chaos, της Εύης Χασαπίδου Watson (ιστορικής φιγούρας της ελληνικής σκηνής) συναντούν τον Robert Sin & The Huckleberries για ένα δυναμικό live.

Την Παρασκευή στο Gagarin 205 Live Music Space έρχεται ένα... περίεργο κουαρτέτο, οι συναρπαστικοί Ex Eye που μπλέκουν με τον δικό τους τρόπο διάφορα μουσικά είδη από metal μέχρι... jazz. Κινητήρια δύναμη ο σαξοφωνίστας Colin Stetson και ο ντράμερ Greg Fox.

Στις 3 Νοέμβρη, όμως, επιστρέφει στο Κύτταρο ο Τζίμης Πανούσης, για οκτώ βραδιές γεμάτες χιούμορ, σάτιρα και πολλή μουσική. «Όλοι χαζοί μπορούμε» λέει ο Τζιμάκος. Στο Σταυρό του Νότου ο Παύλος Παυλίδης και οι B Movies συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους.

Το Σάββατο ήρθε η στιγμή να απολαύσουμε ξανά τους The Dream Syndicate, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το Fuzz σε μια ιστορική συναυλία. Τη συναυλία ανοίγουν ιδανικά οι Dustbowl. Για όσους, πάντως, αναζητούν κάτι πιο χορευτικό και βαλκανικό, στο Piraeus 117 Academy έρχονται οι Dubioza Kolektiv. Από τη Βοσνία με... αγάπη.

Την ίδια ημέρα, πάντως, στο Anclub εμφανίζονται και τρεις ελληνικές underground μπάντες. Οι Whereswilder συναντούν τους Pale Oaks, ενώ τη συναυλία ανοίγει στο ντεμπούτο του ο Pelion Rivers.

Επιπλέον προτάσεις:

Stella, Spivak: Death Disco, Πέμπτη

Πέννυ Μπαλτατζή: PassPort Κεραμεικός, Παρασκευή

Rusty Bonez, Sober On Tuxedos, Sun, Rain In Life: Ίλιον Plus, Παρασκευή

Μίλτος Πασχαλίδης: Σταυρός του Νότου, Σάββατο

Σπύρος Γραμμένος, Κρυσταλλία: Σταυρός του Νότου, Σάββατο

Human Touch: Άλικο, Σάββατο

Δημήτρης Ζερβουδάκης, Ευτυχία Μητρίτσα: Ίλιον Plus, Σάββατο

Vive Le Punk Rock Festival Warm Up Show: AN Club, Σάββατο

Αναλυτικά όλες οι εκδηλώσεις στην ατζέντα της efsyn city.

[ad-slot]

Keywords
Τυχαία Θέματα