Το καλοκαίρι υποχώρησε, τα live venues γεμίζουν...

17:22 28/9/2017 - Πηγή: efsyn
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ live-concert-.jpg Με Michael Kiwanuka, Resistance Festival και ωραίες εμφανίσεις μας αποχαιρετά ο Σεπτέμβρης | dreamstime.com 28.09.2017, 17:12 | Ετικέτες: συναυλίες, Michael Kiwanuka, The Big Noise Attack, φεστιβάλ Συντάκτης: efsyn.gr

Καθώς... χειμωνιάζει τα live venues αρχίζουν να γεμίζουν και αγαπημένοι καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένοι, επιστρέφουν στις συναυλιακές εξορμήσεις. Αυτή την εβδομάδα κυριαρχεί η πρώτη εμφάνιση του Michael Kiwanuka στην Ελλάδα, αλλά και το Resistance Festival, ενώ υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Ξεκινάμε από σήμερα, Πέμπτη, όπου στο Gagarin 205 συναντώνται επί σκηνής οι The Big Nose Attack και Noise Figures. Δύο από τις πιο αναγνωρισμένες και... ηλεκτρικές μπάντες της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής. Αναμένεται κόσμος και μπόλικο κέφι.

Αύριο, Παρασκευή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Σχολή Καλών Τεχνών στην Πειραιώς, όπου ξεκινάει το Resistance Festival με μία πλειάδα πολιτικών εκδηλώσεων και συζητήσεων, αλλά και με ξεχωριστές μουσικές προτάσεις.

Για όσους ενδιαφέρονται για κάτι πιο κλειστό και ψυχεδελικό, στο An Club συμπράττουν τρία ενδιαφέροντα σχήματα για μία μαραθώνια βραδιά. Οι The Cave Children συναντούν τους The Low Spark και Million Hollers.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε και την εμφάνιση του Theodore στα Αισχύλεια στην Ελευσίνα.

Στη Θεσσαλονίκη το μεγάλο γεγονός είναι η εμφάνιση του Michael Kiwanuka στο Fix Factory of Sound σε μία πολυαναμενόμενη συναυλία.

Το Σάββατο τα... φώτα στρέφονται και πάλι στην Αθήνα, η οποία περιμένει τον Michael Kiwanuka, ο οποίος θα εμφανιστεί στο Gazi Music Hall.

Παράλληλα, στο Resistance Festival θα εμφανιστούν οι Γιάννης Αγγελάκας και οι 100ο C, οι Nightstalker και οι Lost Bodies.

Οι οπαδοί του σκληρού ήχου αναμένεται να συρρεύσουν στο Fuzz Club, όπου εμφανίζονται οι ιστορικοί Grand Magus για μία συναυλία με πολλά ντεσιμπέλ.

Παράλληλα, οι νοσταλγοί του παρελθόντος μπορούν να επισκεφθούν το Κύτταρο, όπου εμφανίζονται οι Help, η εξαιρετική μπάντα tribute στους Beatles.

Δείτε όλα τα επερχόμενα live στην ατζέντα της efsyn city

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο Michael Kiwanuka έχει όλο το «μουσικό» πακέτο Όλα τα μεγάλα live μέχρι το τέλος του 2017 Η πρώτη συνάντηση με τον Michael Kiwanuka
Keywords
Τυχαία Θέματα