Το «γαϊτανάκι» των Led Zeppelin

13:08 18/7/2018 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ ledzeppelin-reunion.jpg Έρχεται reunion ή όχι; | (Photo by Dario Cantatore/Invision/AP, File) 18.07.2018, 12:14 | Ετικέτες: Led Zeppelin, rock, συναυλίες Συντάκτης: efsyn.gr

Είναι μία από τις πιο φημισμένες μπάντες στην ιστορία της rock.

Καλλιτέχνες με σπουδαία επιτεύγματα τόσο ως Led Zeppelin, όσο και στις προσωπικές τους δουλειές. Σήμερα, σχεδόν πενήντα χρόνια μετά τον σχηματισμό τους το ερώτημα παραμένει: Θα έχουμε ξανά reunion ή όχι;

Η ερώτηση, βέβαια, αυτή έχει αρχίσει να κουράζει, καθώς μόλις πριν μερικές εβδομάδες ο Robert Plant είχε αποκλείσει κάθε πιθανότητα επανένωσης με τους Jimmy Page και John Paul Jones.

Τώρα, όμως, βρετανική εφημερίδα επικαλείται «καλά πληροφορημένες πηγές» που αναφέρουν ότι οι Zeppelin ίσως να επανενωθούν με αφορμή τα 50 χρόνια της μπάντας.

«Κάτι κινείται, ο Robert με τον Jimmy είναι σε επικοινωνία για το πώς να γιορτάσουν τη μεγάλη επέτειο. Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που η μπάντα θα έχει πραγματικό λόγο για να επανενωθεί. Προς το παρόν υπάρχουν αρκετά πράγματα στο τραπέζι τα οποία βρίσκονται υπό συζήτηση και μία ζωντανή εμφάνιση είναι φυσικά ένα από αυτά» αναφέρει η ίδια πηγή.

Η τελευταία φορά που έπαιξαν μαζί οι Led Zeppelin ήταν το 2007, ενώ τη θέση του αδικοχαμένου John Bonham είχε καλύψει ο γιος του Jason, επίσης ντράμερ.

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Led Zeppelin γράφουν για τους... Led Zeppelin «Led Zeppelin; Όχι ευχαριστώ»
Keywords
Τυχαία Θέματα