Τι συμβαίνει με τον Neil Young;

19:01 20/6/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ young-neil-630.jpg Απουσίες, ακυρώσεις συναυλιών και μια μυστηριώδης ασθένεια | (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) 20.06.2017, 17:57 | Ετικέτες: συναυλίες, φεστιβάλ Συντάκτης: efsyn.gr

Ερωτήματα υπάρχουν για την κατάσταση της υγείας του Neil Young. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει ακυρώσει μια σειρά εμφανίσεων τους τελευταίους μήνες επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους», ωστόσο εκφράζονται ανησυχίες για τον 71χρονο μουσικό.

Το τελευταίο «χτύπημα» ήταν η ακύρωση της εμφάνισής του στο ετήσιο Bridge School

Benefit, το οποίο διοργανώνει ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του Pegi. Το Bridge School έχει ιδρύσει ο ίδιος ο Young με τη σύζυγό του και προσφέρει βοήθεια σε παιδιά με σοβαρά προβλήτα ομιλίας και άλλες σωματικές δυσλειτουργίες. Και τα τρία παιδιά του Neil και της Pegi αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα.

Ο Neil Young ήταν επικεφαλής της ετήσιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης εδώ και 30 χρόνια, ωστόσο τώρα ανακοίνωσε πως δεν θα μπορεί από εδώ και στο εξής headliner της συναυλίας.

Ο ίδιος επικαλέστηκε «προσωπικούς λόγους», ωστόσο τα ερωτήματα έχουν αρχίσει και πληθαίνουν.

Σημειωτέον ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει περιοδεία φέτος το καλοκαίρι, ενώ δεν πήγε στην τελετή εισαγωγής των Pearl Jam στο Hall of Fame.

Τότε ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει την ομιλία προς τιμήν των φίλων του και συνεργατών του, αλλά εξαιτίας μιας ασθένειας για την οποία δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες, δεν εμφανίστηκε.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νοσταλγώντας με τον Neil Young
Keywords
Τυχαία Θέματα