Τέσσερις ελληνικές μπάντες μιλούν για την πιο... ψυχεδελική τους στιγμή

17:34 20/1/2018 - Πηγή: efsyn
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ concerts-live.jpg Μουσικές... ιστορίες με αφορμή τη συμμετοχή στο Let Me Know! Festival | dreamstime.com 20.01.2018, 16:41 | Ετικέτες: συναυλίες, φεστιβάλ, rock, metal, ψυχεδέλεια Συντάκτης: Χρήστος Καλλιμάνης

Το φεστιβάλ Let me Know! είναι πλέον ένας από τους συναυλιακούς θεσμούς της Αθήνας

φέρνοντας κοντά συγκροτήματα από διαφορετικά μουσικά είδη και γνωρίζοντάς τα με το κοινό της πρωτεύουσας. Γνώμονας πάντα το rock, η συνεργατικότητα και η... ψυχεδέλεια.

Οπότε τι πιο... πρέπον, λοιπόν, από το να ρωτήσουμε τους Cosmic Shadows, Holy Limbo, Art of Simplicity και St. Guilt για το ποια είναι η πιο ψυχεδελική τους στιγμή.

Το Let Me Know! Festival διεξάγεται την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στο Death Disco

Holy Limbo

Δεν υπάρχει τέτοια στιγμή. Δεν είναι μετρήσιμο μέγεθος η ψυχεδέλεια για να συγκρίνουμε τέτοιες στιγμές μεταξύ τους. H πιο ψυχεδελική στιγμή μας πλέον είναι η καθημερινότητα. Είναι σκέτη ψυχεδέλεια η καθημερινότητα στην Ελλάδα. Δεν ξέρει κανείς τι ισχύει (από κάθε άποψη).

Art of Simplicity

Όταν δημιουργούμε, όπου συγκεντρωνόμαστε στο αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε με μανία, συνδυάζουμε τις εμπειρίες μας και τη φαντασία μας και για εκείνες τις στιγμές βρισκόμαστε μακρυά από την κανονικότητα της πραγματικότητας.

Cosmic Shadows

Η πιο ψυχεδελική στιγμή μου ήτανε το 2008, όταν με την παρέα μου πήγαμε στον Λυκαβηττό και «φάγαμε» LSD. Στο mp3 μου άκουγα 13th Floor Elevators και περπάτησα όλη την Αθήνα, από το απόγευμα μέχρι το ξημέρωμα, με τις αισθήσεις μου στο 100%. Είναι κάτι που θα το έκανα ξανά και ξανά με μεγάλη μου χαρά.



St. Guilt

Την ζούμε κάθε φορά που φτάνουμε σε ένα μοτίβο μετά από ένα καταιγισμό ιδεών και τη πραγματοποιούμε όταν είμαστε στη σκηνή.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψυχεδελική έναρξη στο 2018 Το rock έχασε την πρωτοκαθεδρία;
Keywords
Τυχαία Θέματα