Τα έκανε μούσκεμα με τον Bob Dylan

21:31 7/12/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ bob_dylan.jpg Η γκάφα του Πρετεντέρη και το λογύδριο για τη δεκαετία του '60 07.12.2017, 20:15 | Ετικέτες: Μπόμπ Ντίλαν, βίντεο, τραγουδιστές Συντάκτης: Χ.Κ.

Σε αυτό το κειμενάκι κάνουμε ένα διάλειμμα από τη μουσική και ασχολούμαστε με τη δημοσιογραφία. Για την ακρίβεια με τη δημοσιογραφία που... ασχολείται με τη μουσική.

Χθες ο Γιάννης Πρετεντέρης στην καθημερινή του εκπομπή στο ΘΕΜΑ 104,6 έβαλε ένα τραγούδι του μεγάλου Bob Dylan,

το πολύ όμορφο «Things Have Changed».

Κάπου εκεί η φωνή του σπουδαίου μουσικού συνεπήρε τον έμπειρο δημοσιογράφο και ο Γιάννης Πρετεντέρης άρχισε να βγάζει λόγο για τη δεκαετία του '60 και τον κεντρικό ρόλο που έπαιξε το συγκεκριμένο τραγούδι στη διαμόρφωση της κουλτούρας της εποχής. Και φυσικά λόγια μεγάλα για το πόσα πράγματα άλλαξε η συγκεκριμένη δεκαετία γενικώς.

Μία βασική διευκρίνιση, όμως, είναι απαραίτητη: Το κομμάτι είναι του... 2000.

Μικρό το κακό, αλλά ας μην παρασυρόμαστε κιόλας σωστά;

Το κομμάτι, βέβαια, έχει ήδη μία θέση ανάμεσα στα πολλά κλασικά του νομπελίστα μουσικού.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Φυσάει ο άνεμος την απάντηση…» Μας κούρασε, αλλά το πήρε
Keywords
Τυχαία Θέματα