Σήμερα η μεγάλη συναυλία για την Ηριάννα

09:11 22/9/2017 - Πηγή: efsyn
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ irianna-sinavlia.jpg Με Μανού Τσάο, Αγγελάκα και πολλούς άλλους καλλιτέχνες 22.09.2017, 08:45 | Ετικέτες: συναυλίες, φεστιβάλ, Γιάννης Αγγελάκας, Νατάσα Μποφίλιου Συντάκτης: efsyn.gr

Το βράδυ της Παρασκευής το πάρκο Γουδή θα πλημμυρίσει μουσική, φωνές και αλληλεγγύη, στη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί για την οικονομική ενίσχυση της Ηριάννας Β. Λ., η οποία παραμένει έγκλειστη στις φυλακές χωρίς κανένα στοιχείο.

Το παρόν στη μεγάλη συναυλία

θα δώσουν πολλοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο σπουδαίος Μανού Τσάο, αλλά και ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι Villagers of Ioannina City.

Σημειώνεται ότι η Ηριάννα έχει καταδικαστεί από την 1η Ιουνίου σε 13 χρόνια κάθειρξη με βάση τον τρομονόμο 187Α. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται έγκλειστη χωρίς κανένα στοιχείο και, το πιο σημαντικό, χωρίς κανένα λογικό επιχείρημα. Μια κατάφωρη αδικία που, αν περάσει σήμερα, αύριο θα έχουμε χτίσει τις δικές μας φυλακές.

Οι φωνές, η μουσική και οι στίχοι αγαπημένων μουσικών καλλιτεχνών ενώνονται σε μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης «Για την Ηριάννα». Σπάμε τη σιωπή και το φόβο και δίνουμε δύναμη στον αγώνα για την αλήθεια και το δίκαιο.

Συμμετέχουν:

Θανάσης Παπακωνσταντίνου Γιάννης ΑγγελάκαςManu Chao Νατάσσα Μποφίλιου VIC Φοίβος Δεληβοριάς Χαΐνης Δ. Αποστολάκης Ματούλα Ζαμάνη Δημήτρης Μυστακίδης Σπύρος Γραμμένος Social Waste

INFO

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου
Πάρκο Γουδή
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00
Κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 5€

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:
Είσοδος οχημάτων από Κατεχάκη
Περιορισμένος αριθμός θέσεων στάθμευσης

400μ. από το Μετρό Στ. «Κατεχάκη»

Αστικά Λεωφορεία: 622 (Γουδή - Άνω Γαλάτσι), 815 (Γουδή - Ταύρος), 230 (Ακρόπολη - Ζωγράφου), 140 (Πολύγωνο - Γλυφάδα, 245 (Πολυτεχνειούπολη- Νέος Κόσμος). Επίσης, η πρόσβαση στο συγκεκριμένο χώρο μπορεί να γίνει και με τη Δημοτική συγκοινωνία του Δήμου Ζωγράφου (Δ2, Δ1).

Links

Facebook Event

Η «Εφ.Συν.» στο πλευρό της Ηριάννας

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» και η efsyn.gr ανέδειξαν από την πρώτη στιγμή την άδικη καταδίκη της Ηριάννας, όπως αντίστοιχα έχουν κάνει και για άλλους καταδικασμένους που εμφανώς πληρώνουν αποκλειστικά και μόνο την ιδεολογική τους τοποθέτηση, τις φιλικές τους σχέσεις αλλά και μια ιδιαίτερη επιμονή των διωκτικών αρχών που, κάτω από την πίεση να εξαρθρώσουν οργανώσεις ένοπλης βίας, καταφεύγουν συχνά σε εύκολα θύματα.

Δείτε σχετικά ρεπορτάζ:

«Δεν είμαι ροζ ελέφαντας που ίπταται πάνω από τα κεφάλια τους»: συνέντευξη Ηριάννας

13 χρόνια ποινή από μια κατασκευασμένη υπόθεση

«Η αδικία κάνει μπαμ»

Βιολόγοι, βιοεπιστήμονες και ερευνητές στο πλευρό της Ηριάννας

«Θα επιτρέψουμε να καταστραφεί μια ανθρώπινη ύπαρξη;»

«Μην αφήσουμε την Ηριάννα να σαπίσει στη φυλακή»

Άρθρο-παρέμβαση του συντρόφου της Ηριάννας

Keywords
Τυχαία Θέματα