Ροκάροντας τον Ταΰγετο στα 1.000 μέτρα

14:55 23/7/2017 - Πηγή: efsyn
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ music-high-tick.jpg Rock στο βουνό - Οι καλύτερες ελληνικές μπάντες μάς εξηγούν τι να περιμένουμε από το Music Highway Festival 23.07.2017, 14:43 | Ετικέτες: Last Drive, φεστιβάλ, συναυλίες Συντάκτης: Χρήστος Καλλιμάνης

Κάτι διαφορετικό θα συμβεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στον Ταΰγετο

καθώς στην υπέροχη τοποθεσία Γόλα – Γοράνοι, στην ανατολική πλευρά του βουνού και σε υψόμετρο 1.000 μέτρων, θα μαζευτούν μερικές από τις σημαντικότερες μπάντες της αγγλόφωνης ελληνικής σκηνής για ένα διήμερο-φωτιά.

The Last Drive, Villagers of Ioannina City (VIC), The Big Nose Attack, Black Hat Bones, Lustin Jane, Daddy’s Work Blues Band και Ftoo Fighters είναι οι συμμετέχοντες στην καλοκαιρινή έκδοση του επιτυχημένου Music Highway Festival και το θερμόμετρο αναμένεται να ανέβει κατακόρυφα.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το φεστιβάλ ΕΔΩ.

Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθουμε περισσότερα για τη νέα καλοκαιρινή εμπειρία; Μα φυσικά να μας τα... πουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες.

Θέσαμε στα παιδιά τις τρεις ακόλουθες ερωτήσεις:

Γιατί βουνό; Πόσο ταιριάζει το rock 'n' roll σε… μεγάλα υψόμετρα;Είναι αυτού του τύπου τα φεστιβάλ πηγή ανάσας για την εναλλακτική ελληνική σκηνή;Τι θέλετε να πείτε στον κόσμο που ακόμη το σκέφτεται να έρθει στο καλοκαιρινό Music Highway Festival;

Ας γνωριστούμε, λοιπόν, ακόμη καλύτερα.

The Last Drive

Φωτογραφίες Milo Όσο πιο κοντά στα αστέρια είσαι όταν τα κοιτάζεις τόσο καλύτερα παίζεις, αυτό ισχύει για όλα, όχι μόνο για το rock 'n' roll.Τα φεστιβάλ που στήνονται από ανθρώπους σαν τα παιδιά από τους Mr. Highway είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στη μουσική μέσα σε αυτές τις συνθήκες. Μέσα από τους ανθρώπους της μουσικής για τη μουσική.Να εμπιστευθούν για άλλη μια φορά το καλοκαίρι και τη μουσική και δεν θα βγουν χαμένοι. Από μεριάς θα κάνουμε ό,τι από το χέρι μας γι' αυτό.

Villagers of Ioannina City

The Big Nose Attack

Γιατί τελευταία φορά που πήγαμε σε θάλασσα και ο Λιτλ Τονι κολύμπησε ανάσκελα τρομοκράτησε όλη την παραλία σαν κρούση καρχαρία!! Πέρα από την πλάκα όμως, το rock 'n' roll είναι φτιαγμένο για να παίζεται παντού, από τα μικρό Μπουκοφσκικά μπαρ μέχρι δρόμους, πλατείες και βουνά. Ειδικά μάλιστα με τέτοια παρέα που θα έχουμε, πώς να μην πάρουμε τα βουνά; Είναι σίγουρα ανάσα και για τις μπάντες και για τον κόσμο και πιστεύω τους φέρνουν όλους πιο κοντά σαν ομάδα/παρέα, όλοι πραγματικά συμμετέχουν ενεργά με τον τρόπο τους για να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο εγχείρημα. Είναι ένα προϊόν αγάπης και ενότητας από ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική. Επίσης η φύση θα μας χαρίσει κυριολεκτικά ανάσα δροσιάς και οξυγόνο.Θα 'μαστε μεθυσμένοι και ευάλωτοι, ελάτε!

Mr. Highway Band

«And but for the sky there are no fences facing» - Bob Dylan. Πολλή μουσική, ωραία διάθεση, πανέμορφο μέρος, δύο μέρες ελεύθερες, και το μόνο εμπόδιο που θα «οριοθετεί» αυτή την ελευθερία μας, να είναι ο ανοιχτός ορίζοντας... Αν δεν είναι αυτό rock 'n' roll, τι είναι;Ναι είναι! Εκτός των άλλων είναι και η απόδειξη πως με την ανάλογη θέληση, μπορούν αρκετά εύκολα να γίνουν πολύ όμορφα και μεγάλα πράγματα για την εναλλακτική σκηνή μέσα από την ίδια, χωρίς να περιμένουμε κάποιον να το κάνει.. Και ως μπάντα και ως διοργανωτές του Music Highway Festival, ξέρουμε πως εκεί έξω υπάρχουν τρομερά συγκροτήματα, και πάντα ο σκοπός μας ήταν να αναδείξουμε αυτό το υλικό παίζοντας ταυτόχρονα με μπάντες που ακούγαμε από μικροί!Όποιος θέλει να ακούσει καλή μουσική με κάποιες από τις δυνατότερες μπάντες της σκηνής, με λίγα έξοδα, σε ένα πραγματικά πανέμορφο μέρος, περνώντας δυο μέρες μακριά από την καθημερινή πίεση, δεν έχει να σκεφτεί πολλά.

Black Hat Bones

Βουνό γιατί η ενέργεια που σου εκπέμπει το τοπίο και η ατμόσφαιρα το καθιστούν κατάλληλο για μεγάλες ποσότητες ατόφιου rock 'n' roll.Θεωρούμε πως είναι μια ευκαιρία τόσο για το κοινό όσο και για τις μπάντες της εναλλακτικής σκηνής να ζήσουν ένα διήμερο χωρίς την πίεση της καθημερινότητας και της ρουτίνας ακούγοντας καταπληκτικές μουσικές.Αν ήδη έχει μπει ιδέα τότε δεν υπάρχει απολύτως κανένας ενδοιασμός και σκέψη για το πόσο ωραία θα περάσουμε.

Daddy’s Work Blues Band

Γιατί το rock 'n’ roll θέλει high καταστάσεις και πάνω από τα 1.000 μ. υψόμετρο δεν σε πιάνει το αλκοόλ. Κάθε φεστιβάλ ή χώρος που δίνει βήμα στους μουσικούς να εκφραστούν είναι ανάσα, πόσω μάλλον αυτή η ανάσα όταν είναι σε υψόμετρο ή μέσα σε δάσος.Να μην το σκέφτεται πολύ γιατί όταν το μετανιώσει θα είναι αργά.

Lustin Jane

Γιατί καλή η θάλασσα αλλά άλλη φάση το βουνό καλοκαιράκι! It’s a long way to the top if you wanna rock 'n' roll!Σίγουρα. Θα είναι διαφορετικό και ωραίο!Φοβερές μουσικές, φοβερό μέρος, φοβερή παρέα, βουνίσια δροσιά, τι άλλο θέτε;

Ftoo Fighters

Βουνό, θάλασσα, πεδιάδα, το rock 'n' roll είναι παντός καιρού. Στο βουνό, όμως, ανεβαίνει level. Έτοιμοι για απογείωση. Όπως είχε πει και ο μεγάλος Kurt Cobain: If it's illegal to rock and roll, throw my ass in jail!Εννοείται πως ναι. Πιστεύουμε πως το φεστιβάλ αυτό θα δώσει μια διαφορετική νότα στην περιοχή μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μέρος του.Μπύρα και μουσική. Τι άλλο χρειάζεται; Keep Rocking.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το rock 'n' roll παίρνει τα βουνά Οι Mr. Highway Band δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν
Keywords
Τυχαία Θέματα