Πώς η «εμμονή» με τον Mercury έσωσε το Bohemian Rhapsody

15:08 2/1/2019 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ malek-mercury.png 02.01.2019, 14:11 | Ετικέτες: rock, μουσικά ντοκιμαντέρ, ταινίες Συντάκτης: efsyn.gr

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς που έφυγε, αλλά και αυτής που υποδεχθήκαμε πρόσφατα. Ο Ράμι Μάλεκ κέρδισε κοινό, κριτικούς και μουσικόφιλους με την ερμηνεία του ως Freddie Mercury στο Bohemian Rhapsody.

Ο

Ράμι Μάλεκ, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως η έρευνά του για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή των Queen έφθασε στα όρια της εμμονής, όμως αυτό, εν τέλει, έσωσε και την ταινία.

Η αποχώρηση του Μπράιαν Σίνγκερ από τη θέση του σκηνοθέτη δύο εβδομάδες προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα προκάλεσε τριγμούς σε όλη την παραγωγή.

Ο ίδιος ο νεαρός ηθοποιός, όμως, είχε ήδη κάνει εξονυχιστική έρευνα γύρω από τη ζωή και τη σταδιοδρομία του Freddie Mercury κάτι που αποτέλεσε σημαντική βοήθεια για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

«Κάθε στιγμή που υπάρχει μία πρόκληση στην παραγωγή, μου ερχόταν στο μυαλό: Τι θα έκανε ο Φρέντι; Και είμαι σίγουρος, θα το έχει δει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Προκειμένου να αποδώσει όλες τις πλευρές του Mercury σωστά, ο Μάλεκ μελέτησε εμμονικά συνεντεύξεις και συναυλίες του θρύλου της ροκ. Ήταν σημαντικό για τον Μάλεκ να «καταλάβει όλες τις πλευρές του», από τον αδίστακτο, φιλόδοξο σταρ μέχρι την «απομονωμένη» πλευρά που μπορεί να είχε πίσω από τις κλειστές πόρτες.

«Ήταν μία πρόκληση το να συνεχιστεί μόνο και μόνο για να φωτιστεί για το ποιο ήταν αυτό το πρόσωπο» δήλωσε ο Μάλεκ, και πρόσθεσε «κάποιος που είχε μεγαλώσει στη Ζανζιβάρη και τα σχολικά του χρόνια τα πέρασε στην Βομβάη κι όταν επέστρεψε πίσω αναγκάστηκε μαζί με τους γονείς του να διαφύγει για το Λονδίνο. Αυτός ο τύπος που από την παιδική του ηλικία αναζητούσε μία ταυτότητα».

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο στιχουργός του «Killing me softly» Δέκα «ραψωδίες» του Freddie Mercury και των Queen
Keywords
Τυχαία Θέματα