Σε κρίσιμη κατάσταση ο θρυλικός Τομ Πέτι

00:55 3/10/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ pety.jpg AP Photo 02.10.2017, 23:44 | Ετικέτες: μουσικοί, rock
Τελευταία ενημέρωση: 03.10.2017, 02:04 Συντάκτης: efsyn.gr

Μάχη με τη ζωή δίνει ο Αμερικανός τραγουδιστής και μουσικός Τομ Πέτι, ο οποίος έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1970 ως frontman των Heartbreakers με τους οποίους σημείωσε μεγάλη πορεία τις επόμενες τέσσερις δεκαετίες.

Ο 66χρονος φέρεται να παλεύει ακόμη για να κρατηθεί στη ζωή

σε ένα νοσοκομείο στη νότια Καλιφόρνια, σύμφωνα με νεώτερα δημοσιεύματα, παρότι πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα ανέφεραν ότι είναι νεκρός. Δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την κατάσταση του μουσικού.

Το CBS News μετέδωσε ότι πέθανε αφού σταμάτησε να του παρέχεται μηχανική υποστήριξη μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη την Κυριακή. Ο ιστότοπος TMZ αρχικά μετέδωσε επίσης ότι ο διάσημος μουσικός είναι νεκρός, αλλά κατόπιν επανήλθε και ανέφερε, επικαλούμενος πηγές που δεν κατονόμασε, πως ο Πέτι δεν αναμένεται να ζήσει για πολύ ακόμη, αλλά «κρατιέται στη ζωή».

Ο θρυλικός ρόκερ κυκλοφόρησε 3 σόλο άλμπουμ και άλλα 13 με το συγκρότημά του, μία μπάντα, που το 2002 μπήκε στο Hall of Fame της Rock and Roll. Ανάμεσα στις επιτυχίες τους τα «American Girl», «Free Fallin», «Stop Draggin 'My Heart Around», «Breakdown» και πολλά άλλα.

Εμφανίστηκε ζωντανά την προηγούμενη Δευτέρα ολοκληρώνοντας τρία sold out στο Hollywood Bowl στο τέλος μιας περιοδείας για τα 40 χρόνια, η οποία περιελάμβανε 53 συναυλίες σε 24 πολιτείες.

Ο ίδιος δήλωσε τον Δεκέμβριο στον Rolling Stone ότι σκέφτηκε πως θα είναι η τελευταία περιοδεία των μελών του συγκροτήματος μαζί. «Είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουμε να παίζουμε, αλλά θα πάμε σε 50 συναυλίες σε μια μεγάλη περιοδεία; Είμαστε όλοι στα εξήντα» είπε.

«Έχω μια εγγονή τώρα και ήθελα να τη βλέπω όσο περισσότερο μπορώ. Δεν θέλω να περάσω τη ζωή μου στο δρόμο. Αυτή η περιοδεία θα με πάρει μακριά για τέσσερις μήνες. Με ένα μικρό παιδί, αυτό είναι πολύς χρόνος» πρόσθεσε.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο νοσοκομείο ο Marilyn Manson Εφυγε ο θεός του ροκ εν ρολ
Keywords
Τυχαία Θέματα