ΠΑΟΚ: Αλλες δύο μεταγραφές

17:02 4/9/2026 - Πηγή: efsyn

Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το οποίο πάντως ανέδειξε τους προβληματισμούς που υπάρχουν αυτή την περίοδο εντός ομάδας, και στρέφεται στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι προβληματισμοί αφορούν το ότι υπάρχει μόνο ο Κένι που καλύπτει με επάρκεια τη δεξιά πλευρά της άμυνας (χαρακτηρίστηκε ως ο μοναδικός επιθετικογενής μπακ από τον Λίσι) και τα προβλήματα

με τους χαφ (αποβολή Τέιλορ και στομαχικές διαταραχές Σανταμαρία που τον οδήγησαν νωρίς εκτός αγώνα στο Κύπελλο) και ώθησαν τον Ιταλό προπονητή να παραδεχθεί ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει ειδική διαχείριση στα τέσσερα ματς που υπάρχουν μέχρι τη διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων.

Το θετικό για τον προπονητή του «δικεφάλου του Βορρά» είναι ότι από το βράδυ θα έχει τον 27χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Ντιέγκο Κόστα στη Θεσσαλονίκη, καθώς έρχεται από την Κράσνονταρ δανεικός με οψιόν αγοράς 8 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, η ομάδα κινείται για ακόμη δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο 29χρονος Κροάτης αμυντικός χαφ, με δυνατότητα να παίξει τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως στόπερ, Κριστιάν Γιάκιτς, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει. Πλέον, διαπραγματεύεται τον δανεισμό του, με την κρίσιμο παράμετρο να είναι η οψιόν αγοράς που η Αουγκσμπουρκ τη θέλει υποχρεωτικά.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ εξετάζει την απόκτηση του 32χρονου Γάλλου επιθετικού Γκαετάν Λαμπόρντ, που αγωνίζεται στην Αλ Νταρίγια της Σαουδικής Αραβίας.

֟ Η Θύρα 4 γίνεται ο πρώτος σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ που, αφού κάνει μια κριτική στα πεπραγμένα της περιόδου Σαββίδη, τον καλεί «να ανοίξει τον δρόμο για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ», ζητώντας «να υπάρξει πλήρης και καθαρή ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, να προσδιοριστεί με διαφάνεια τι ακριβώς μεταβιβάζεται μαζί με τις μετοχές της και να τεθεί μια λογική, πραγματική τιμή πώλησης για όσα πράγματι του ανήκουν» και προτρέποντας: «Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να φύγει από τον ΠΑΟΚ ως φίλος. Ως ένας άνθρωπος που ήρθε σε μια από τις πιο δύσκολες εποχές της σύγχρονης ιστορίας μας, πρόσφερε πολλά, πανηγύρισε μαζί μας μεγάλες στιγμές, αλλά κατάλαβε πότε ένας κύκλος ολοκληρώθηκε και έβαλε εν τέλει το συμφέρον του ΠΑΟΚ πάνω από το δικό του».

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Αλλες,paok, alles