Πανκοπανηγυροψυχεδέλεια, έντεχνο και μία μεγάλη επιστροφή

20:29 6/12/2017 - Πηγή: efsyn
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ live-concert-.jpg Οι συναυλιακές προτάσεις της εβδομάδας | dreamstime.com 06.12.2017, 19:30 | Ετικέτες: συναυλίες, φεστιβάλ, rock, έντεχνο τραγούδι, metal Συντάκτης: efsyn.gr

Ο Δεκέμβρης προχωρά, οι γιορτές μπαίνουν για τα καλά στις ζωές μας και το 2017 οδεύει προς την... αποχώρηση. Το συναυλιακό πρόγραμμα, όμως, παραμένει γεμάτο προτάσεις, εξαιρετικά

live, αλλά και μία σπουδαία επιστροφή στις μουσικές σκηνές.

Ξεκινάμε δυναμικά την Παρασκευή και κατηφορίζουμε προς το Piraeus Academy όπου εμφανίζονται μαζί τρεις από τις καλύτερες progressive metal μπάντες της Ελλάδας. Need, Poem και Tardive Dyskinesia συμπράττουν για το Prog Over Athens.

Στην άλλη πλευρά της πόλης, στο Gagarin 205, έρχεται ένα ιστορικό ντουέτο. Οι Coldcut είναι από τους πρώτους διδάξαντες της βρετανικής ηλεκτρονικής μουσικής και η εμφάνισή τους είναι σημαδιακή. Μαζί τους ο «δικός μας» εξαιρετικός Cayetano.

Όσοι θέλουν κάτι πιο χορευτικό μπορούν να κατευθυνθούν στο Passport στον Κεραμεικό, όπου εμφανίζονται όλες τις Παρασκευές του Δεκέμβρη οι μοναδικοί Imam Baildi παρέα με τους ΚαλταBand.

Με ενδιαφέρον, όπως πάντα, αναμένουμε και τους Χειμερινούς Κολυμβητές οι οποίοι θα κάνουν «κατάληψη» στο ΙΛΙΟΝ Plus το τριήμερο 8-10 Δεκεμβρίου.

Το Σάββατο δύο συναυλίες ξεχωρίζουν για διαφορετικούς λόγους. Η πρώτη γίνεται στο Piraeus Academy και πρόκειται για τη μεγάλη επιστροφή των Λευκή Συμφωνία στις live εμφανίσεις. Η ιστορική ελληνική μπάντα επανέρχεται μετά από 17 χρόνια σιωπής. Η δεύτερη είναι στο Fuzz, όπου οι Θραξ Πανκc επιστρέφουν στην Αθήνα για να παρασύρουν τα πάντα στο διάβα τους. Η πανκοπανηγυροψυχεδέλεια στα καλύτερά της.

Τέλος, την Κυριακή, στο νέο χώρο του Temple Athens έρχεται ο Matt Hollywood, ο Αμερικανός μουσικός που έγινε γνωστός από τη θεόμουρλη παρέα των Brian Jonestown Massacre και επισκέπτεται τη χώρα μας με το νέο του σχήμα The Bad Feelings. Τη συναυλία ανοίγουν οι The Social End Products.

Έξτρα προτάσεις:

«ΑΜΠΑΖΟΥΡ - Χωρίς Σελοφάν» - Θέατρο Άβατον

Κώστας Τουρνάς - The Zoo

Hocico, Ah Cama-Sotz, Morah - Second Skin

RoadkillSoda & Maplerun - Death Disco

[ad-slot]

Keywords
Τυχαία Θέματα