Οι... διαστημικές στιγμές των Monster Magnet

19:17 25/5/2017 - Πηγή: efsyn
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ monster-magnet-songs.jpg 25.05.2017, 18:55 | Ετικέτες: rock, stoner, συναυλίες Συντάκτης: Χρήστος Καλλιμάνης

Γνήσια τέκνα των Motorhead, των Hawkwind και, φυσικά των Black Sabbath. Φανατικοί θιασώτες του rock 'n' roll και της ανελέητης ψυχεδέλειας. Με φοβερή ενέργεια, χιούμορ και εμφανίσεις

στα όρια της πρόκλησης οι Monster Magnet είναι μια από τις πιο αληθινές rock μπάντες των τελευταίων σχεδόν τριάντα ετών.

Από τις κορυφαίες κυκλοφορίες τους Superjudge, Dopes to Infinity, Powertrip στο πολύ προσωπικό 4-Way Diablo και από τo σκληρό Monolithic στην επιστροφή σε πιο διαστημικές καταστάσεις στα τελευταία album, η θεόμουρλη παρέα της οποίας ηγείται ο Dave Wyndorf παραμένει «σίγουρο χαρτί» συναυλιακά.

Οι Monster Magnet δεν θα μπορούσαν, φυσικά, ούτε στην φετινή περιοδεία τους να απογοητεύσουν το ελληνικό κοινό και επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια ακόμη εκρηκτική συναυλία. Η σχέση που έχει χτίσει, άλλωστε, ο Dave Wyndorf με εμάς είναι στα όρια του... καρμικού πλέον.

Από τις πρώτες νότες που έπαιξαν ζωντανά στην Ριζούπολη το 1999 ανοίγοντας τους Metallica (με αρκετούς ακόμη και σήμερα να θεωρούν ότι έπαιξαν ισάξια αν όχι καλύτερα με την απόλυτη metal μπάντα) και τα... μπουκάλια με νερό που μας πέταξαν ως θείο δώρο σε μια εξαιρετικά ζεστή ημέρα, έως τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις τους, με πιο μικρή δημοτικότητα και παραπανίσια κιλά.

Και φυσικά πολλή μουσική. Εξαιρετικές κιθάρες, ψυχεδελική ατμόσφαιρα και η ξεχωριστή φωνή του Wyndorf ανάμεσα σε οργισμένα ουρλιαχτά και σεξουαλικούς ψιθύρους. Με τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες, αλλά και μια στιβαρή δισκογραφία στην οποία περιέχονται πολλά διαμάντια που δεν έγιναν «χιτς».

Όντως οι Monster Magnet είναι μία από τις σταθερές αξίες για το ελληνικό κοινό του σκληρού ήχου.

Και ιδού οι αποδείξεις

Κι ένα προσωπικό αγαπημένο

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαστημική επιστροφή σε γνώριμα λημέρια... Συναυλίες υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν
Keywords
Τυχαία Θέματα