Ο Morrissey ισχυρίζεται ότι τον ανέκριναν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

16:44 19/12/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ morrissey-live-.jpg Εξαιτίας των δηλώσεών του ό,τι μπορεί και να σκότωνε τον Τραμπ | (Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP) 19.12.2017, 16:35 | Ετικέτες: pop, συναυλίες Συντάκτης: efsyn.gr

Πολύς ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες με τον Morissey και τις φερόμενες δηλώσεις του για τον Ντόναλντ Τραμπ. Τώρα ο δημοφιλής καλλιτέχνης ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδεία του στις ΗΠΑ ανακρίθηκε

από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Πριν από μερικές εβδομάδες το γερμανικό Der Spiegel ανέφερε ότι ο Morissey, σε συνέντευξή του, χαρακτήρισε μάστιγα τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ δήλωσε ότι θα τον σκότωνε για την ασφάλεια του ανθρώπινου είδους.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης διέψευσε πως έκανε τέτοιες δηλώσεις με το Der Spiegel να δίνει στη δημοσιότητα την απομαγνητοφώνηση, όπου ο Morrissey ρωτήθηκε «εάν υπήρχε ένα κουμπί και το πατούσες για να πεθάνει ο Τραμπ θα το έκανες;». Ο τραγουδιστής απάντησε «θα το έκανα για την ασφάλεια της ανθρώπινης φυλής. Δεν σχετίζεται με την προσωπική μου άποψη για το πρόσωπό του, τη ζωή του ή την οικογένειά του, αλλά για τα ενδιαφέροντα της ανθρώπινης φυλής. Νομίζω ότι είναι μία μάστιγα».

Τώρα ο Morrissey, ο οποίος εν τω μεταξύ έχει κυκλοφορήσει και προωθεί το νέο δίσκο του, έδωσε στη δημοσιότητα ένα οκτάλεπτο βίντεο στο οποίο κάνει λόγο για πόλεμο εναντίον του και αναφέρει ότι κρατήθηκε για ανάκριση από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Ειδικότερα, αφού πρώτα διαφήμισε το νέο του album, ο Morrissey είπε ότι τον ανέκριναν μυστικοί πράκτορες στις ΗΠΑ και πρόσθεσε «Συγχαρητήρια Der Spiegel, πέτυχες ό,τι ήθελες να πετύχεις. Δεν γνωρίζω εάν θα μου επιτραπεί ξανά η είσοδος στις ΗΠΑ. Θα πρέπει να περιμένω και να δω».

Περίεργα πράγματα...

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πολυαναμενόμενες νέες κυκλοφορίες μέχρι το τέλος του 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα