Νομικά μπερδέματα…

19:32 17/5/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ iron-maiden-hallowed.jpg Οι Iron Maiden σταμάτησαν να παίζουν ένα από τα καλύτερα τραγούδια τους λόγω μήνυσης | Φωτογραφία αρχείου AP Photo 17.05.2017, 19:31 | Ετικέτες: metal, Iron Maiden, συναυλίες Συντάκτης: efsyn.gr

Όσοι βρεθούν φέτος σε κάποια συναυλία των Iron Maiden

αναμένεται να διαπιστώσουν μια μεγάλη «απώλεια» από το πρόγραμμά τους. Στην φετινή τους περιοδεία δεν παίζουν ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια τους εξαιτίας νομικών διαφορών.

Ο λόγος για το «Hallowed Be Thy Name», ένα από τα πιο πολυπαιγμένα κομμάτια των Iron Maiden εδώ και 35 χρόνια.

Οι Iron Maiden, όμως βρίσκονται στο επίκεντρο μιας μήνυσης και δεν μπορούν να παίξουν το αγαπημένο τραγούδι μέχρι να ολοκληρωθούν οι νομικές διαδικασίες.

Ο Steve Harris έχει χρησιμοποιήσει στους στίχους σημεία από τους στίχους του κομματιού «Life’s Shadow», το οποίο έγραψαν στις αρχές του 1970 οι Robert Barton και Brian Ingham, του συγκροτήματος Beckett.

Σύμφωνα με τη δήλωση που έδωσαν στον Τύπο οι Iron Maiden «Όσον αφορά τον Steve (Harris) όλα έχουν λυθεί με τον Robert Barton πριν από μερικά χρόνια, αλλά τώρα φαίνεται πως υπάρχει διαφωνία μεταξύ των δύο συγγραφέων για το Life’s Shadow. Επιπλέον κάποιο άτομο με το όνομα Barry McKay, ο οποίος υποστηρίζει ότι θέλει να κυκλοφορήσει την δουλειά του R. Barton παρά το γεγονός ότι εδώ και σαράντα χρόνια δεν έχει συμβεί αυτό. Επίσης ο κ. McKay δηλώνει ότι έχει έλθει σε συμφωνία και με τον έτερο συγγραφέα του κομματιού δύο ημέρες προτού καταθέσει μήνυση κατά των Iron Maiden».

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέι εναντίον… Μέι Το «ηφαίστειο» εξερράγη
Keywords
Τυχαία Θέματα