Νέος δίσκος στα σκαριά από τους Rolling Stones

12:41 31/1/2019 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ rolling-stones-diskos.jpg Δεν τα... παρατάνε οι γερόλυκοι του rock and roll | (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) 31.01.2019, 11:24 | Ετικέτες: Rolling Stones, rock, δίσκος, συναυλίες Συντάκτης: efsyn.gr

Στις 20 Απριλίου οι θρυλικοί Rolling Stones

ξεκινούν για ακόμη μία περιοδεία, την πρώτη στις ΗΠΑ μετά από τέσσερα χρόνια, όμως η πραγματική είδηση είναι πως οι Βρετανοί γερόλυκοι ενδέχεται σύντομα να κυκλοφορήσουν και νέο υλικό.

Ο Keth Richards αποκάλυψε ότι οι Rolling Stones μπαίνουν ξανά στο στούντιο για να δουλέψουν το καινούργιο τους album, το πρώτο μετά από 14 χρόνια ( A Bigger Band, 2005).

Αυτά είναι καλά νέα για τους θαυμαστές των Stones, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανησύχησαν όταν πέρυσι ο έτερος κιθαρίστας Ron Wood υπαινίχθηκε ότι η ιδέα για έναν καινούργιο δίσκο είχε εγκαταληφθεί.

«Ο Mick κι ο Keith ήθελαν να είναι σίγουροι ότι τα τραγούδια θα ήταν πράγματι καλά, άρα κατά μία έννοια κάναμε ένα βήμα πίσω» είχε πει τότε ο Wood. Εκείνη την περίοδο αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει και ο Richards λέγοντας ότι δεν γνωρίζει πότε θα ξαναπιάσει δουλειά για το άλμπουμ η μπάντα.

Τελικά, από ότι φαίνεται ο καιρός που πέρασαν εκτός συναυλιών οι Rolling Stones λειτούργησε ευεργετικά με τον Keith Richards να δηλώνει τώρα ότι αυτή είναι η «καλύτερη χρονική στιγμή» για να μπουν στο στούντιο.

Τώρα το εάν οι Rolling Stones έχουν λόγο ύπαρξης δισκογραφικά μετά από... 57 χρόνια μένει να αποδειχθεί.

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο φωτογράφος των ροκ σταρ Sympathy for the Devil Keith Richards: Ποια είναι η φόρμουλα των Rolling Stones
Keywords
Τυχαία Θέματα