Μια ωραία ποπ πρόταση από την Blondie.G.D.

13:17 30/7/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ blondie-g.jpg Η νεαρή Ελληνίδα ερμηνεύτρια ετοιμάζει το δεύτερό της άλμπουμ 30.07.2017, 12:54 | Ετικέτες: pop, τραγουδιστές, βιντεοκλίπ Συντάκτης: Δώρα Σελλά

Περιηγούμαι συχνά στο YouTube ψάχνοντας καινούργια τραγούδια είτε γνωστών είτε νέων δημιουργών, για να τα παρουσιάσουμε στην Efsyn City. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα έγιναν λίγο διαφορετικά.

Το σημερινό τραγούδι,

το «I'm staying» σε μουσική, στίχους και ερμηνεία τής Blondie.G.D., «προσγειώθηκε» ξαφνικά στο timeline μου στο FB στις αρχές της εβδομάδας, το άκουσα και μου άρεσε πολύ. Και πώς να γινόταν διαφορετικά, αφού πρόκειται για καλή ποπ μουσική από ένα νέο κορίτσι με ωραία φωνή.

Ετσι άρχισα να ψάχνω περισσότερα στοιχεία για την καλλιτέχνιδα και βρήκα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Οπως ότι το 2011 το κομμάτι της «Slave» βγήκε τραγούδι του Μαΐου στο Jumping Fish. Οτι το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, «Dramatic Theories», την παραγωγή του οποίου έκανε ο King Elephant (ο ντράμερ των Baby Guru). Οτι τη θεατρική σεζόν 2015-16 έκανε το soundtrack και το sound design για την παράσταση «Καρφίτσες στα γόνατα» (της Ρούλας Γεωργακοπούλου, σε σκηνοθεσία Σοφίας Φιλιππίδου).

Αυτή την εποχή η Blondie.G.D. ετοιμάζει το δεύτερο άλμπουμ της, «προπομπός» του οποίου είναι το «I'm staying», που ελπίζει ότι θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Φιλιά, ρετσίνα και λαϊκό τσατσά» από τους Dreamy Whispers Ο λιτός και αινιγματικός The Boy Αντικρουόμενα συναισθήματα
Keywords
Τυχαία Θέματα