Μια μελωδική περιπέτεια γεμάτη υπέροχους συνεπιβάτες

12:13 10/3/2018 - Πηγή: efsyn
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ efsyn-city-music.jpg Η efsyn city έχει γενέθλια: Συμπληρώσαμε έναν χρόνο μουσικών περιπλανήσεων, σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε | Dreamstime 10.03.2018, 22:00 | Ετικέτες: μουσικοί, τραγουδιστές, συναυλίες Συντάκτης: Δώρα Σελλά, Χρήστος Καλλιμάνης

«If music be the food of love,

play on»
William Shakespeare, «Δωδέκατη Νύχτα»

Σήμερα η efsyn city γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια και έχει πολλούς λόγους να χαίρεται γι' αυτό!

Όταν στις 10 Μαρτίου του 2017 η μουσική ιστοσελίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών» και της efsyn.gr ξεκινούσε τη μελωδική της περιπέτεια, είχαμε γράψει ότι «στόχος μας είναι να καλύψουμε σημαντικά μουσικά γεγονότα, να συνομιλήσουμε με αγαπημένους καλλιτέχνες, αλλά και να δώσουμε βήμα στους Έλληνες και στις Ελληνίδες μουσικούς, ιδιαίτερα σε εκείνους για τους οποίους "δεν υπήρχε" ποτέ χώρος στα παραδοσιακά ΜΜΕ».

Έναν χρόνο μετά δηλώνουμε περήφανοι γιατί κάναμε πράξη ό,τι σας υποσχεθήκαμε, αλλά κι ακόμα περισσότερα.

Καλύψαμε όλα τα μεγάλα μουσικά γεγονότα σε όλα τα είδη της μουσικής -οι συναυλίες των Foo Fighters, Nick Cave, Ludovico Einaudi, Tigran Hamasyan, Γιάννη Αγγελάκα-Παύλου Παυλίδη, The Boy, Μπάμπη Παπαδόπουλου, η μεγάλη μουσική βραδιά αλληλεγγύης για την Ηριάννα είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από αυτά- καθώς και τη δισκογραφική δραστηριότητα αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και όποιο άλλο νέο τους αφορούσε.

Είχαμε κριτικές για άλμπουμ και βιβλία με αντικείμενο τη μουσική που αντιπροσώπευαν όλο το μουσικό φάσμα και ανοίξαμε πρώτοι τη συζήτηση, με εξαιρετικές αναλύσεις, για θέματα που δίχασαν τη μουσική κοινότητα αλλά και το μουσικόφιλο κοινό, όπως η «Μάντισσα» της Μαρίνας Σάττι και η «Στάλα» της Μόνικας.

Πήραμε συνεντεύξεις από γνωστούς δημιουργούς, σπουδαίοι καλλιτέχνες έγραψαν κείμενα ειδικά για την efsyn city και δώσαμε βήμα σε μουσικούς ή μπάντες που αν και λόγω του έργου τους αξιζαν μεγαλύτερη προβολή, μέχρι τώρα δεν την είχαν αξιωθεί. Παρουσιάσαμε ακόμα κάποια νέα παιδιά, που κάνουν τα πρώτα τους καλλιτεχνικά βήματα και αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Όλα αυτά όμως δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί, αν δεν υπήρχε η στήριξη των αναγνωστών μας, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν με θέρμη αυτό το εγχείρημα και έγιναν οι συνεπιβάτες μας σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι.

Συνεχίζουμε...

Και ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλους εσάς τους αναγνώστες μας. Με «βαρύ» περιεχόμενο, αλλά ισχυρούς συμβολισμούς και την υπογραφή του «The Boss»!

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Music-orial Born to be wild
Keywords
Τυχαία Θέματα