Κατηγορίες εναντίον metal μπάντας για απαγωγή και βιασμό

22:23 13/9/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ police-usa-car.jpg Η σύλληψή τους και το τραγικό παρελθόν | Φωτογραφία αρχείου AP Photo 13.09.2017, 21:52 | Ετικέτες: metal, συγκροτήματα Συντάκτης: efsyn.gr

Μια περίεργη ιστορία, που βρίσκεται σε εξέλιξη, απασχολεί τους οπαδούς της σκηνής του death metal, καθώς τα μέλη μίας από τις πιο δημοφιλείς και αναγνωρισμένες μπάντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απαγωγή και ομαδικό βιασμό.

Ο λόγος για τους Πολωνούς Decapitated, μία από τις πιο αναγνωρισμένες μπάντες του «τεχνικού death metal», οι οποίοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της απαγωγής μίας γυναίκας στις 31 Αυγούστου κατά τη διάρκεια συναυλίας τους στο πλαίσιο της περιοδείας στις ΗΠΑ.

Οι κατηγορίες, πάντως, πλέον, περιλαμβάνουν και εκείνη του ομαδικού βιασμού.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα, η μπάντα προσκάλεσε εκείνη και μία φίλη της στο βαν με το οποίο περιόδευαν οι Decapitated για ποτό και διασκέδαση. Ο ντράμερ της μπάντας, Μίχαλ Λισέϊκο, φέρεται να την άγγιξε προκλητικά. Εκείνη αισθάνθηκε άβολα και είπε στη φίλη της να φύγουν. Καταγγέλλει, όμως ότι όταν πήγε στην τουαλέτα, την ακολούθησαν τα μέλη της μπάντας και τη βίασαν ομαδικά.

Η φίλη της αναφέρει ότι δέχθηκε σπρωξίματα και χτυπήματα όταν αρνήθηκε να συνευρεθεί με ένα από τα μέλη της μπάντας. Βγήκε από το βαν και έφυγε με το αμάξι της, προτού τη σταματήσει η αστυνομία με τη υποψία ότι οδηγούσε μεθυσμένη.

Την ίδια στιγμή τα μέλη των Decapitated φέρονται να εγκατέλειψαν τη φίλη της σε άλλο σημείο, από όπου και κάλεσε την αστυνομία.

Η αστυνομία βρήκε και συνέλαβε τα μέλη της μπάντας, ενώ όλες οι επόμενες εμφανίσεις τους έχουν ήδη ακυρωθεί.

Ο δικηγόρος τους, πάντως, επισημαίνει ότι «Οι Decapitated σκοπεύουν να παλέψουν ενάντια στις κατηγορίες που τους αποδίδονται και είναι σίγουροι ότι η δική τους πλευρά θα ακουστεί. Έχουμε μάρτυρες που μπορούν να καταθέσουν ότι η καταγγέλουσα βρέθηκε στο βαν οικειοθελώς και έφυγε επίσης οικειοθελώς».

Σημειώνεται ότι η μπάντα από την Πολωνία έχει τη δική της σκοτεινή ιστορία. Το 2007 η μπάντα είχε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στο οποίο ένα από τα ιδρυτικά μέλη σκοτώθηκε και ένα άλλο έπεσε σε κώμα. Μετά από αρκετά χρόνια η μπάντα σχηματίστηκε ξανά το 2011.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σκοτεινή ζωή του Nick Cave σε ασπρόμαυρο και όχι μόνο φόντο Μέσα στο «παράξενο» ασανσέρ των Radiohead «Ξέρουμε που μένεις!»
Keywords
Τυχαία Θέματα