Ήταν όλοι τους εκεί, στη βραδιά του Chris Cornell

19:03 18/1/2019 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ cornell-tribute-.jpg AP Photo 18.01.2019, 18:58 | Ετικέτες: Chris Cornell, Soundgarden, Metallica, Queens of the Stone Age Συντάκτης: efsyn.gr

Πολλοί καλλιτέχνες, σούπερ σταρ και παλιοί συνοδοιπόροι και συνεργάτες, βρέθηκαν στο Forum του Ινγκλγουντ της Καλιφόρνια για να αποτίσουν φόρο

τιμής στον Chris Cornell, έναν από τους μεγαλύτερους σταρ της rock των τελευταίων δεκαετιών.

Ο Chris Cornell έφυγε από κοντά μας στις 18 Μάη του 2017, όμως η μουσική του, τραγούδια που έγραψε για τους Soundgarden, Audioslave, Temple of The Dog κλπ θα συνεχίσουν να μας συντροφεύουν και να μας ταξιδεύουν.

AP Photo

"I Am the Highway: A Tribute to Chris Cornell" ήταν ο τίτλος της συναυλίας που είχε ως βασικό στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα που είχε ο Cornell με τη σύζυγό του Vicky και για περισσότερο από πέντε ώρες από το stage πέρασαν ονόματα όπως οι Metallica, Foo Fighters, Josh Homme, The Melvins, Audioslave, Temple of The Dog, και φυσικά οι θρυλικοί Soundgarden.

AP Photo

Οι μπάντες διασκεύασαν τραγούδια από τη θητεία του αείμνηστου καλλιτέχνη σε όλες του τις μπάντες, αλλά και από την προσωπική του καριέρα.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Jimmy Kimmell, ενώ εμφανίστηκαν και άλλοι καλλιτέχνες, όπως οι Jack Black και Brad Pitt.

AP Photo

AP Photo

«Πάλεψε με τους δαίμονές του, όμως δημιούργησε μερικές από τις καλύτερες rock n roll μουσικές στην Ιστορία» είπε ο Tom Morello (Rage Against The Machine, Prophets of Rage) συνοδοιπόρος του Cornell στους Audioslave.

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έφυγε» ο Chris Cornell σε ηλικία 52 ετών Οι παιδικοί ήρωες είναι πάντα παρόντες Το τελευταίο τραγούδι του Chris Cornell με μηνύματα για τους πρόσφυγες
Keywords
Τυχαία Θέματα