Η «Ταράτσα του Φοίβου» όπως η Μάντρα του Αττίκ

13:22 18/6/2017 - Πηγή: efsyn
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ taratsa.jpg 18.06.2017, 11:20 | Ετικέτες: συναυλίες, μουσικοί, τραγουδιστές Συντάκτης: efsyn.gr

Μοναδικές βραδιές με καλεσμένους από τον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, που θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα και θα κάνουν κάτι διαφορετικό απ’όσα συνηθίζουν, υπόσχεται ο Φοίβος Δεληβοριάς με εκλεκτό συνοδοιπόρο τον Σπύρο Γραμμένο.

Αυτά θα γίνουν φέτος το καλοκαίρι

στην «Ταράτσα του Φοίβοι» ένα ολοκαίνουργιο στέκι με μία τεχνικλόρ θέα στο Γκάζι, ένα «αναψυκτήριο» στη μέση της Αθήνας, μία νέα «Μάντρα» του 2017.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, πρόκειται για ένα μουσικοθεατρικό θέαμα ποικιλιών σε μια πόλη εξίσου σκληρή, εξίσου «πεσμένη» και με εξίσου βαθειά επιθυμία να μαζευτεί κάπου ένα βράδυ και να ξαναβρεί το νήμα από εκεί που κόπηκε.

Παρέα με έναν μόνιμο θίασο – από μάγους, μπουρλέσκ χορεύτριες, τραγουδίστριες, κορίτσια με κιθαρόνια – και 4 σπουδαίους μουσικούς.

Στην... υπερυψωμένη ορχήστρα θα βρίσκονται οι Δημήτρη Τσάκα, Σωτήρη Ντούβα, Κωστή Χριστοδούλου και Yoel Soto, ενώ στον ήχο του Γιάννη Πετρόλια.

Τα κείμενα είναι των Δεληβοριά-Γραμμένου-Κώστα Μανιάτη, η σκηνοθεσία του Άγγελου Τριανταφύλλου, η σκηνική διαμόρφωση του χώρου από την Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, τους φωτισμούς του Αλέκου Αναστασίου.

Ακόμη, θα διεξάγονται εβδομαδιαίoι αγώνες νέων δημιουργών με καινούργια τραγούδια (Ζαρντινιέρα Academy), που θα συντονίσει η PROSPERO.

Το νέο καλλιτεχνικό στέκι «για όλες τις ηλικίες – και κυρίως για τους πρώιμα ώριμους και τους αιώνια νέους – και για όλα τα φετίχ» θα λειτουργεί Τετάρτες – Πέμπτες τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και το Σεπτέμβριο.

Θίασος: Στενός Κορσές (Άννη Θεοχάρη - Έλσα Λουμπαρδιά)Τραγούδι: Νεφέλη ΦασούληΣκηνοθεσία: Άγγελος ΤριανταφύλλουΑκολουθεί το πρόγραμμα του Ιουνίου

7-8/6: Νατάσσα Μποφίλιου - Θανάσης Αλευράς - Λάμπρος Φισφής

14-15/6: Δήμητρα Γαλάνη - Άγγελος Παπαδημητρίου - Μιχάλης Μαθιουδάκης

21-22/6: Αργύρης Μπακιρτζής - Γιάννης Ζουγανέλης - Βύρων Θεοδωρόπουλος

28-29/6: Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ - Λευτέρης Ελευθερίου - Γιώργος Χατζηπαύλου

Πρώτοι αγώνες τραγουδιών «ταράτσας»

Επειδή οι φωνές που διαγωνίζονται στους σύγχρονους μετα-αγώνες της τηλεόρασης είναι πραγματικά δυσανάλογες σε ποσότητα με τους αξιόλογους νέους συνθέτες που θα μπορούσαν να τους γράψουν καινούργια τραγούδια

Επειδή θα έχουμε όλη την Αρχαία Αθήνα πιάτο απ’την «Ταράτσα» μας και –ως απόγονοι- διαθέτουμε πολύ αρχαιοελληνικό αγωνιστικό πνεύμα

Επειδή περάσαμε κι εμείς τη φάση που δεν ξέραμε πού να πάμε το ντεμάκι μας

Εντάσσουμε στην «ΤΑΡΑΤΣΑ» μας και τους 1ους Αγώνες Καινούργιων Τραγουδιών

Όσοι νέοι συνθέτες-τραγουδοποιοί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να στείλουν το ντροπαλό ή το θαρραλέο τραγουδάκι τους σε mp3 μαζί με το βιογραφικό τους. στο [email protected] Άντε, μπορούν να στείλουν και δύο, όχι όμως περισσότερα, ως τις 17 Μαΐου.

Θα τα ακούσει εκλεκτή επιτροπή μουσικόφιλων ειδικών και θα κάνει την επιλογή των τελικών διαγωνιζόμενων .

Η κριτική επιτροπή θα κάνει ζωντανή ακρόαση των υποψηφίων που θα προκριθούν , σε ημερομηνία και χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Θα επιλεγούν τα 24 καλύτερα τραγούδια ή συνθέσεις και σε κάθε διήμερο της «ΤΑΡΑΤΣΑΣ» θα διαγωνίζονται από δύο δημιουργοί.

Την τελευταία βραδιά οι 12 νικητές θα κλείσουν τη σεζόν της «ΤΑΡΑΤΣΑΣ» με έναν μεγάλο αγώνα σε μια μουσική γιορτή με πολλές εκπλήξεις. Οι 3 πρώτοι θα βραβευτούν μεταξύ άλλων και με άμεση κυκλοφορία και ραδιοφωνικές μεταδόσεις του τραγουδιού τους.

Info: Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι, 210 3428272

Έναρξη παραστάσεων: 7 Ιουνίου, Εναρξη πώλησης εισιτηρίων : 10 Mαΐου, Ώρα έναρξης παραστάσεων 21.00, Ώρα εισόδου κοινού: 19.30

Τιμές εισιτηρίων: Α ζώνη 30 ευρώ, Β ζώνη 23 ευρώ, όρθιων: 15 ευρώ.

Οι θέσεις καθήμενων είναι σε τραπέζια των 12 και των 8 θέσεων και οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ όψιν τους ότι θα κάθονται μαζί με άλλους.

Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική.

Facebook event

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο απρόβλεπτος Φοίβος Δεληβοριάς Αρχισαν τα όργανα οι δημιουργοί
Keywords
Τυχαία Θέματα