Η «συγγνώμη» του Quincy Jones

20:11 23/2/2018 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ quincy-jones-sorry.jpg Ο 85χρονος θρύλος της μουσικής είχε προκαλέσει με συνέντευξή του με άσχημα λόγια για τους Beatles, τους U2 και άλλους πολλούς | (Photo by Jordan Strauss/Invision for UMG/AP Images) 23.02.2018, 18:24 | Ετικέτες: soul, pop, μουσικοί Συντάκτης: efsyn.gr

Ο Quincy Jones είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους και επιτυχημένους μουσικούς παραγωγούς του

20ου αιώνα και όταν καταθέτει την άποψή του, φυσικά, είναι είδηση. Η τελευταία του συνέντευξη, όμως, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων και σφοδρή κριτική κατά του 85χρονου μουσικού.

Σημειώνεται ότι ο Quincy Jones αποκάλεσε σε συνέντευξή του τους Beatles «τους χειρότερους μουσικούς στον κόσμο», ενώ υποστήριξε ότι οι U2 δεν γράφουν πια καλά τραγούδια. Έφτασε ακόμη στο σημείο να υπαινιχθεί ότι ο σπουδαίος κωμικός Richard Pryor είχε σεξουαλικές επαφές με τον Marlon Brando.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν καταιγίδα σχολίων σε πάρα πολλές χώρες, αλλά προκάλεσαν αντιδράσεις και από συγγενείς και φίλους των θιγομένων. Στον αντίποδα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν άμεσα να τον υποστηρίξουν και ενστερνιστούν τις απόψεις του.

Ο ίδιος ο Quincy Jones, πάντως το ξανασκέφτηκε και εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη για πολλά από όσα είπε, τα οποία χαρακτήρισε «ανόητα».

«Είμαι ένας ατελής άνθρωπος και δεν φοβάμαι να το πω. Και ζητάω συγγνώμη και δεν φοβάμαι να το πω» γράφει ο σπουδαίος μουσικός.

«Όταν έχεις υπάρξει τόσο τυχερός ώστε να έχεις ζήσει τόσο μεγάλη και τρελή ζωή (και μόλις πριν από τρία χρόνια έχεις σταματήσει το αλκοόλ) ορισμένες λεπτομέρειες από συγκεκριμένα γεγονότα έρχονται όλες μαζί και, ακόμη και στα 85, η εξύβριση είναι ανεπίτρεπτη».

pic.twitter.com/xCYAqJ6oD2

— Quincy Jones (@QuincyDJones) 22 Φεβρουαρίου 2018

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νόμιμη... απάτη ενός εκατομμυρίου δολαρίων μέσω του Spotify; Μία σπουδαία μπάντα που μας έχει... κουράσει
Keywords
Τυχαία Θέματα