Η γιορτή του ελληνικού rock και το φεστιβάλ της ανεξάρτητης σκηνής

16:16 9/6/2017 - Πηγή: efsyn
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ concert-music.jpg dreamstime.com 09.06.2017, 15:46 | Ετικέτες: φεστιβάλ, συναυλίες, rock, έντεχνο τραγούδι Συντάκτης: Χρήστος Καλλιμάνης

Δύο διαφορετικού τύπου φεστιβάλ κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας για αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς, στην πλατεία Νερού συναντώνται μερικοί από τους πιο σπουδαίους καλλιτέχνης της ελληνικής rock, ενώ στο Πεδίον του Άρεως

λαμβάνει χώρα το Indie Free, το πιο «κλασικό» ανεξάρτητο φεστιβάλ της Αθήνας.

Το Σάββατο, λοιπόν, στο Φάληρο μας περιμένουν ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100 C, τα Διάφανα Κρίνα, οι Last Drive και οι Big Nose Attack, ενώ στο Πεδίον του Άρεως το Indie Free ξεκινάει από νωρίς με τρεις σκηνές και πάρα πολλά ανεξάρτητα σχήματα από διάφορα ήδη μουσικής.

Την Παρασκευή στην Τεχνόπολη η Γιώτα Νέγκα γιορτάζει την σπουδαία της πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο παρέα με πολλούς καταξιωμένους μουσικούς και καλλιτέχνες.

Για εκείνους που ενδιαφέρονται για κάτι μακριά από την Αθήνα, το Love and Peace Festival στη Μαλακάσα, το Σάββατο, είναι μια καλή επιλογή. Εκεί θα εμφανιστούν οι Dirty Fuse με τους The Thriller , αλλά και ένα σχήμα έκπληξη.

Την Κυριακή οι String Demons επιστρέφουν στην Ελλάδα και εμφανίζονται στην Πειραιώς 260 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Με μοναδικό και εκρηκτικό τρόπο θα συμφιλιώσουν την κλασική μουσική με το Heavy Metal και την παραδοσιακή / λαϊκή με το Ροκ... και όπου φτάνει η μουσική με ρυθμό, τρέλα, χιούμορ, κρουστά - τύμπανα και Έγχορδα.

Στα Λιπάσµατα της Δραπετσώνας ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας διοργανώνει συγκέντρωση διαµαρτυρίας και συναυλία με τους Χαϊνηδες ενάντια στις ρυπογόνες δραστηριότητες της Oil One.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη γιορτή της Γιώτας Νέγκα στην Αθήνα Η μεγάλη βραδιά του ελληνικού rock Το φεστιβάλ της underground σκηνής ξανά στο Πεδίον του Άρεως
Keywords
Αναζητήσεις
love ‘n’ peace festival μαλακασα
Τυχαία Θέματα