Η χαμένη ποίηση του Lou Reed

18:20 4/3/2018 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ reed-lou-poiisi-.jpg Κυκλοφορούν σε νέα συλλογή τα χαμένα ποιήματά του | (AP Photo/Jason DeCrow) 04.03.2018, 17:34 | Ετικέτες: τραγουδιστές, μουσικοί Συντάκτης: efsyn.gr

Ένα νέο βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και σε αυτό θα περιλαμβάνονται ανέκδοτα ποιήματα του Lou Reed, τα οποία έγραψε ο σπουδαίος Αμερικανός καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70, όταν είχε αποχωρήσει για λίγο καιρό από τους

Velvet Underground.

Όπως μεταδίδει ο Guardian μόνο τρία από τα δώδεκα ποιήματα και μικρές ιστορίες έχουν δει στο παρελθόν το φως της δημοσιότητας.

Ο Lou Reed έγραψε το υλικό όταν έφυγε για περίπου έξι μήνες από τους Velvet Underground για να εργαστεί στην εταιρεία λογιστών του πατέρα του.

Στη συλλογή θα συμπεριλαμβάνεται ένα επιμύθιο από τη χήρα του Lou Reed Laurie Anderson, αλλά και εισαγωγικά σημεία από τον ίδιο τον μουσικό.

Θα συνοδεύεται και από ηχογραφήσεις του 1971 όπου ο Lou Reed απαγγέλλει τα ποιήματά του μέσα στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στη Νέα Υόρκη, με τον μύθο να αναφέρει ότι ανάμεσα στο κοινό ήταν και ο σπουδαίος λογοτέχνης Allen Ginsberg.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα τραγούδια της εβδομάδας (25/02 – 04/-03 2018) Μία ημέρα γεμάτη Nick Cave και Bad Seeds
Keywords
Τυχαία Θέματα