Για όσους προλαβαίνουν...

12:03 9/7/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ foo-fighters-irodeio.jpg Έξτρα εισιτήρια για τη συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο | (Photo by Grant Pollard/Invision/AP) 09.07.2017, 10:58 | Ετικέτες: Foo Fighters,
συναυλίες, Ηρώδειο Συντάκτης: efsyn.gr

Σπεύσατε, σπεύσατε. Η συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο είναι τη Δευτέρα το βράδυ και, πλέον, όσοι προλαβαίνουν μπορούν να προμηθευτούν κάποιο από τα λίγα έξτρα εισιτήρια που απελευθερώθηκαν λόγω αλλαγών στην πραγωγή.

Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση των Foo Fighters στο πλαίσιο της στο πλαίσιο της τηλεοπτικής σειράς «Landmarks Live In Concert» και θα είναι μια κανονική rock συναυλία παρά το γεγονός ότι πρόκειται για τηλεοπτικό γύρισμα.

Όπως ανακοίνωσε η διοργάνωση (Landmarks Live και ViewMaster) εξαιτίας κάποιων τεχνικών τροποποιήσεων υπάρχουν πλέον κάποια έξτρα εισιτήρια.

Η ανακοίνωση:

Μετά από τις τελευταίες τεχνικές τροποποιήσεις για την προετοιμασία του γυρίσματος της συναυλίας των Foo Fighters, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 10 Ιουλίου του 2017, είναι διαθέσιμος επιπλέον περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως τα εισιτήρια της εκδήλωσης είναι αυστηρώς ονομαστικά και κατά την προμήθειά τους ο αγοραστής οφείλει να δηλώσει τον αριθμό δελτίου ταυτότητας ή εναλλακτικά τον αριθμό διαβατηρίου του.

Η είσοδος στο χώρο του θεάματος προϋποθέτει από το θεατή την επίδειξη του ανάλογου εγγράφου (ταυτότητας/διαβατηρίου) μαζί με το εισιτήριο του. Το όνομα που υπάρχει στο έγγραφο πρέπει να είναι το ίδιο με εκείνο που αναγράφεται στο εισιτήριο. Η μη ταυτοπροσωπία, συνεπάγεται τη μη δυνατότητα εισόδου στο χώρο.

Τέλος, ενημερώνουμε το κοινό πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο χώρο σε όποιον μεταφέρει σακίδιο πλάτης, μεγάλη τσάντα ή άλλα ογκώδη αντικείμενα (πχ: ταξιδιωτικά σακίδια κλπ), για λόγους ασφαλείας

Αγοράστε εισιτήρια ΕΔΩ

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Sold out σε δυόμισι ώρες οι Foo Fighters
Keywords
Τυχαία Θέματα